Çamçukur'un gençleri fırtına gibi!.. "4-1"
2. Küme U-19 Ligi Play–Off mücadelesinde Çamçukurspor, Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçta Gebze Kirazpınarspor'u 4-1 mağlup etti. Kırmızı Beyazlılar finalde Körfez İlçesi Birlikspor ile karşılaşacak.
İLK YARI 2-1 SONA ERDİ
Müsabakaya Çamçukurspor daha iyi başladı. 18'de Emre ve 32’de Berat'ın attığı gollerle Kırmızı – Beyazlı ekip 2-0 öne geçti. Bu golden sonra Kirazpınarspor oyunda dengeyi yakalasa da istediği golü 41'de buldu. Çamçukurspor savunmasının hatasında Onur topu ağlara gönderdi ve Kirazpınarspor farkı bire indirerek devreye girdi.
HÜSEYİN'İN FÜZESİ!..
İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Çamçukurspor, Kirazpınarspor karşısında önemli pozisyonlar yakaladı. Ancak uzun süre gol bulamazken 77’de Hüseyin'in yaklaşık 25 metreden çektiği sert şut top ağlarla buluştu ve Çamçukurspor 3-1 öne geçti. Kalan dakikalarda oyunu oldukça rahatlatan Çamçukur ekibinde Furkan Akmaya 90. dakikada son sözü söyledi ve Kırmızı Beyazlılar sahadan 4-1 galip ayrıldı.
KİRAZPINARSPOR: 1
ÇAMÇUKURSPOR: 4
STAT: Avni Kalkavan
HAKEMLER: Selim Akman ***, Mehmet Ali Vardar ***, Mustafa Kırbaş ***
GEBZE KİRAZPINAR: Mustafa *, Semih *, Oktay *, Enes **, Yusuf **, Murat *, Onur **, Muhammed ** (Dk 65 Samet *), Ahmet *, Oktay Yüksel * (Dk 74 Emre *), Hakan *
ÇAMÇUKURSPOR: Furkan ***, Hüseyin ***, Soner ***, Ümeyr ***, Şerif ***, Suat *** (Dk 70 Murat **), Berat ***, Emre ***, Oğuzhan ***, Furkan Akmaya ***, Tolgahan ***
GOLLER: Dk 41 Onur (Gebze Kirazpınarspor), Dk 18 Emre, Dk 32 Berat, Dk 77 Hüseyin, Dk 90 Furkan Akmaya (Çamçukurspor)