Değirmendere geri döndü "1-2"

01 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

Değirmendere geri döndü "1-2"

Süper Amatör Lig A Grubu'nda Doğantepespor, Değirmenderespor'u Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda konuk etti. Nefes kesen maçı Değirmenderespor 2-1 kazandı ve 5. maç sonunda puanını 8'e çıkardı.

 

ALİ VE ADEM'DEN KARŞILIKLI GOLLER

Karşılıklı ataklar ile başlayan maçın 22 dakikasında Değirmendere'de Ali Rıza şık bir gole imza attı ve Yeşil Siyahlıları öne geçirdi. İlk yarının son anlarında Doğantepespor penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Adem fileleri havalandırdı ve skor 1-1 oldu. İkinci yarıda takımlar atak futbolu tercih ederken gol yollarında becerikli değildi.

 

DOĞANTEPESPOR

 

ÇARŞAMBA BU MAÇ KAÇMAZ

Mücadelenin 81. dakikasında ise Değirmendere'nin genç forveti Harun İşeri sahneye çıktı ve attığı golle takımını 2-1 önde geçirdi. Kalan sürede Doğantepe'nin baskısı sonuç getirmedi ve Değirmendere çok değerli bir deplasman galibiyetime imza attı. Değirmendere hafta içinde Demirspor'u konuk edecek, Doğantepe deplasmanda Çenesuyu ile karşı karşıya gelecek.

 

 

DOĞANTEPESPOR: 1

DEĞİRMENDERESPOR: 2

STAT: M.Ali Kağıtçı (Süper Lig A)

HAKEMLER: Recep Kaval***, Mehmet Sıraç Akpınar***, Emre Şehirli***

DOĞANTEPESPOR: Onur **, Tayfun **, Volkan ***, Adem ***, Sercan **, Oğuzhan Altınkaya **, Aşık ** (Kerem **), İbrahim ** (Hamza **), Melih **, Muhammet ***, Umut ** (Kadir **)

DEĞİRMENDERESPOR: Yasin ***, Nevzat ***, Emre ***, Bedirhan ***, Atilla ***, Oğuzhan ** ‘Mesut **), Volkan *** (Soner **), Alirıza ***, Abdullah ***, Harun *** (Berkay **)

GOLLER: Ali Rıza dk.22, Harun dk.81 (Değirmendere), Adem dk.44 (P) (Doğantepespor)

 

Doğantepespor Teknik Sorumlusu Uğur Soykan (sağda) yenilginin ardından istifa etti. 

DİĞER HABERLER