Dilovası Belediyespor’da doğum günü sürprizi
Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve futbolculardan Emrah Karakaya ile Sefa Örgüç’e bu akşam doğum günü sürprizi yapıldı.
SAK AİLESİ İŞ BAŞINDA
Süper Amatör Lig B Grubu’nda sezonun ilk maçını yarın (Pazar) Değirmenderespor ile yapacak olan Dilovası Belediyespor’da son antrenman öncesi son derece güzel görüntüler yaşandı. Kulüp Başkanı Recep Laç ve futbolculardan Emrah Karakaya ile Sefa Örgüç için kulüp yönetimi ve takım arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Başkanvekili Adnan Sak ve eşi Güler Hanım’ın ikramları ile futbolcular hem baklava hem de pasta yediler.
MORAL VERDİLER
Yapılan jestten ötürü hayli memnun olan Başkan Recep Laç, futbolcular Sefa ve Emrah, Adnan – Güler Sak ve tüm takıma teşekkür etti. Başkan Recep Laç ve Başkanvekili Adnan Sak yaptıkları açıklamalarda futbolculara olan güvenini bir kez daha dile getirerek Değirmenderespor deplasmanından galibiyet dönmek için var güçleri ile mücadele edileceğini ifade etti.