Dinçel: Mayıs’ta antrenmanlar, Haziran’da da lig başlayabilir

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Mayıs ayında antrenmanların, Haziran ayında da liglerin başlayacağını öngördüğünü ifade etti.

20 Nisan 2020 Pazartesi 01:07

 

HAFTALIK PROGRAMLAR VERİYORUZ

Kocaeli TV’de Hakan Katırcı’nın sunduğu programa görüntülü video şekilde katılan Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, futbolcuların verilen programları en makul şekilde uyguladığını belirtti. Dinçel ayrıca liglerin tamamlanacağını düşündüğünü belirtti ve şu şekilde konuştu: Başlarda sürecin nasıl şekilleneceğini bilemediğimiz için sporcularımıza günlük programlar verdik. Ancak süreç uzadı ve programlarımızı haftalığa çevirdik. Futbolcularımız verdiğimiz programları en makul şekilde yerine getiriyor, bizler de onları takip ediyoruz.

 

HERŞEY KONTROL ALTINDA

Kocaelispor en yakın rakibinin 14 puan önünde. Sezonun bitimine 5 maç kala oldukça avantajlı olduğumuzu söyleyebilirim. Takımımızda sakat futbolcumuz yok. Sadece kaptanımız Burak Süleyman kasık fıtığı ameliyatı oldu. O da çalışmalarına başladı. Bir an önce yarım kalan işimizi bitirmek istiyoruz. Covid 19 vakaları ile ilgili her şey kontrol altında. TFF de süreci yakından takip ediyor. Mayıs’ın ilk haftasında yapacağı toplantı ile bir takım kararlar alacak. Muhtemelen Mayıs ayı içinde antrenmanlara başlayıp Haziran ayı içinde de kalan maçların tamamlanacağını öngörüyorum.

 

ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞACAKTIR

Kocaelispor çok büyük bir camia. Türkiye kupaları kazanmış, Avrupa kupalarında oynamış, örnek gösterilen bir kulüp. Borçlarından ötürü zaman içinde Bölgesel Amatör Lig’i bile görmüş. Ancak şehir ve taraftar vazgeçmemiş. Kulüp BAL’dan 3. Lig’e çıktıktan sonra da transfer yasağı ile boğuşmaya devam etmiş, kendi öz kaynakları ile genç futbolcuları bünyelerine dahil ederek mücadele etmiş. İnanıyorum ki bu camia tekrardan Süper Lig’i görecek ve kulüp eski günlerine kavuşacak.

DİĞER HABERLER