En son 3 Nisan 2022’deydi!

Kocaelispor, Alanya’dan 5 gollü yenilgi ile döndü. Bu şok skor camiada soğuk duş etkisi yarattı. Yeşil siyahlılar bir maçta 5 golü en son 3 Nisan 2022’de gördü.

19 Mart 2026 Perşembe 00:58

 

ÜZÜCÜ SKOR

Sağlam savunma direnci ile ülkenin en az gol yiyen üçüncü takımı olarak Alanyaspor maçına çıkan Kocaelispor deplasmandan 5-0 gibi son derece üzücü bir skorla şehre döndü ve bu kategoride 8. sıraya geriledi.  Bu şok skor camiada soğuk duş etkisi yarattı. Yeşil siyahlılar bir maçta 5 golü en son 3 Nisan 2022’de gördü.

 

DENİZLİSPOR MAÇI

2021-2022 sezonunda 1. Lig’den 2. Lig’e tam 44 puanla düşen ve burada da en çok puanla küme düşen takımlar arasında tarihe geçen yeşil siyahlılar o sezonun 28. haftasında Denizlispor’u konuk etmiş ve rakibine 5-1 yenilmişti. Kocaelispor’un bu maçtaki tek golünü Pereira atarken, Denizlispor adına fileleri havalandıran isimler Mustafa Çeçenoğlu (2), Kevin Mayi (2) ve Ömer Şişmanoğlu oldu. Böylece tam 1444 gün sonra Kocaelispor filelerinde bir maçta 5 gol çıkarmış oldu.

DİĞER HABERLER