Ey ahaliii! Mustafa Çeliksoydan evleniyoooor!

Uzun yıllar boyunca Gölcükspor’da görev alan emektar personellerinden Erkan Gönenç 2 yıl önce Başiskele Sahil’de son derece güzel bir düğün salonu kurmuş ve başarılı organizasyonlarla adından oldukça söz ettirmişti. Gönenç’in evliler kervanına katılacak olan çiftler arasında Spor41 yazarı, genç iş insanı Mustafa Çeliksoydan ile Diyarbakır’da Arapça öğretmenliği yapan, Hatay Kırıkhan’lı Betül Hanım da yer alıyor.

25 Haziran 2020 Perşembe 14:33

 

1400 KİŞİLİK MUHTEŞEM MEKAN

Başiskele’nin ve ilimizin nezih mekanları arasında gösterilen Gürcü dilinde Siyah Beyaz denilen Tetri Şavi Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştiren çiftler unutulmaz anları geride bırakıyor. 1400 kişilik düğün alanında spor camiasının tanınan isimleri de evliler kervanına adlarını yazdırırken, işini çok severek yapan fanatik Kocaelisporlu Erkan Gönenç, düğün ve farklı cemiyetlerin kusursuz geçmesi için uzman ekibi ile birlikte elinden gelen her şeyi yapıyor.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

25 Temmuz’da dünya evine girecek olan Mustafa Çeliksoydan da düğün salonunu çok beğendiğini belirtti ve “Erkan abi gerçekten müthiş bir iş başarmış. Hayatımın anlamı Betül Hanım ile Tetri Şavi’de evleneceğiz. Tüm dostlara ulaşmaya başladık. Gölcükspor’da uzun yıllar boyunca görev alan Erkan abimize de bereketli işler diliyorum” dedi.

 

Spor41

DİĞER HABERLER