Pazar günü sahasında ligde kalma savaşı veren Ankara Adliyespor ile karşılaşacak olan Kocaelispor’da çalışmalar sürüyor. Vinsan Tesisleri’nde yapılan bugün antrenmanda takımın enerjisinin yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Teknik adam Galip cezalı olan Başak’ın yerine Kemal’i, Sefa’nın yerine ise Karacabey maçında oyuna girdikten sonra iyi bir görüntü çizen Erkan’ı 11’de başlatacağı tahmin ediliyor.
ÇİFT KALE MAÇ YAPILDI
Son antrenman ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından futbolcular hafif tempolu istasyon çalışması yaptı. 3 gruba ayrılan Yeşil Siyahlılar, üst ayak adalesini güçlendiren top kapma oyunu oynadı. Antrenman önce kalecisiz ardından kalecinin yer aldığı çift kale maçla ile antrenman sona erdi. Melih Süleyman, Burak Süleyman, Mesut, Gökdeniz ve Büyük Kerem’in performansı beğenildi.
SEFA, MERT VE FATİH KATILMADI
Galip Gündoğdu, antrenmanı sık sık durdurdu ve Karacabey maçında yapılan hataları tek tek anlattı. MR’ı çekilen Sefa, sakatlıkları süren Fatih ve Mert katılmazken, Burak Süleyman çift kale maçta yer aldı. Sefa’nın durumu bugün netlik kazanacak. Yeşil Siyahlılar yarın Vinsan’da yapacağı antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.
Spor41