İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, en büyük destekçisi olduğu Kocaelispor'un Bursaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmasını Kocaeli Stadyumu’nda her zaman olduğu gibi maraton tribününden heyecanla takip etti.
OMUZ OMUZA İZLEDİ
Sezonun 11. maçında Bursaspor’u ağırlayan Kocaelispor mücadeleyi 2-1 kazanarak puanını 20’ye yükseltti ve play-off hattındaki yerini korudu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de maçı her zaman olduğu gibi protokol tribünü yerine yeşil siyahlı taraftarlarla maratondan omuz omuza izledi. Karşılaşmayı soluksuz takip eden başkan Hürriyet, Körfez'in galibiyet sevincini tribünlerdeki binlerce yeşil siyahlı taraftarla yaşadı.
HÜRRİYET İLE BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİLER
Kocaelispor'un 9. dakikada Dino Ndlovu ve 51. dakikada Benhur Keser ile bulduğu gollerden sonra Kocaeli Stadyumu’nda adeta yer yerinden oynadı. Kocaelispor taraftarları da maç boyu bir dakika bile oturmayarak kendileriyle birlikte tezahürat yapan başkan Hürriyet’e büyük sevgi gösterdi ve bol bol fotoğraf çektirdi.