Hodri Meydan Dernek Başkanı Enver Güler, bu akşam (Salı) saat 20.00’de Uras Ege için Instagram üzerinden gerçekleştirilecek canlı yayında olacak.
ZAMAN HIZLA İLERLİYOR
İzmit’te yaşayan; Uras Ege, Kocaeli İhtisas Vergi Dairesi’nde gelir uzmanı olarak görev yapan annesi Sibel Tekin ve Kocaeli Vergi Denetim Kurulu’nda vergi müfettişi olarak görev yapan babası Murat Tekin’in tek çocuğu. Ailenin tek evladı olan minik Uras Ege için zaman hızla ilerliyor. DMD (Duchenne Musküler Ditrofi) hastalığının ilerlemesini durdurabilecek tedavi yurt dışında, Dubai’de uygulanıyor.
SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK
Bu tedavinin bedeli 2,9 milyon dolar yani Türk lirasına göre 123 milyon 500 bin…Uras Ege’nin ailesi, bu umut dolu yolculukta yalnız kalmamak için Kocaeli Valiliği onaylı yasal bir yardım kampanyası başlattı. İlimizde de minik Uras Ege için STK’lar destek veriyor. Hodri Meydan da Uras Ege’nin adımlarını hızlandırmak için seferber oldu. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler Instagram üzerinden canlı yayınlanacak programa konuk olacak. Bu akşam saat 20.00’deki canlı yayında Uras Ege için destek olunması çağrısında bulunulacak.