İbretle izleniyorlar!

Kocaelispor, BAL’dan çıktıktan 3. Lig’deki 3. sezonunu yaşıyor. Transfer yasağı olan Yeşil Siyahlılar bu süreçte iskeletinden birçok önemli futbolcusunu kaybetti.

21 Eylül 2018 Cuma 21:28

ŞAŞIRTICI

2 sezon önce Altay ile 3. Lig finaline çıkan geçen sezon ise ikinci yarıdaki etkinliği ile ligi amorti eden Kocaelispor, “Transfersiz” olarak başladığı yeni sezonda Fatsa, Gölcük ve Turgutlu’yu devirerek 3’te 3 yaptı. Liderliğini 2 puan farkla sürdüren Kocaelispor’un elde ettiği bu başarı ülkenin bir çok yerinde “Şaşırtıcı” olarak değerlendirildi.

 

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN VOLKAN!

Kocaelispor’da genç futbolcuların aldığı süre kariyerleri için çok büyük bir önem arz ediyor. Geçen sezondan Fatih, Onur Öztonga ve Gökdeniz’in parladığı Yeşil Siyahlılarda yeni sezonda kaleci Volkan Mert inanılmaz işler yapıyor. Turgutlu maçının ilk yarısındaki akıl almaz kurtarış ile rakibin öne geçmesine engel olan 1997’li Volkan, kentin konuştuğu futbolcuların başında geliyor. Öte yandan Rıza, Celil ve Keremler de buldukları ile süre ile hem kendilerine hem de Kocaelispor’un geleceğine yatırım yapıyor.

 

Spor41

 

BAL’DAN 3. LİG’E ÇIKAN VE “TRANSFER YAPAMAYAN” KOCAELİSPOR’DAN AYRILAN FUTBOLCULAR

Oğuzhan Türkmen

Burak Özbakır

Kadir Gezer

Erol Durbakan

Mehmet Avcı

Şenol Yıldırım

Yusuf Şenlik

Kılıçarslan Kopuz

İshak Kurt

Özgür Sürekçi

Eray Doğan

Akif Özerli

Onur Kandöken

Ferhat Ertukuş

Doğukan Saçar

 

KOCAELİSPOR’UN GELECEK YATIRIMLARI

Volkan Mert Korkmaz

Onur Öztonga

Fatih Adıgüzel

Gökdeniz Bayrakdar

Mehmet Celil Çelik

Kerem Yıldırım (Küçük)

Kerem Yıldırım (Büyük)

Mertcan Badur

Abdullah Berk Karadağ

Rıza Altıntaş

Doğukan Kaya

DİĞER HABERLER