Kocaeli Birlikspor kendine geldi
Sezonun ilk maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a 4-1 mağlup olan Kocaeli Birlikspor’da moraller yerine gelmeye başladı.
YO-YO İLE BAŞLADI
Lige verilen arayı iyi değerlendiren Kocaeli Birlikspor önceki günü çift antrenmanla geride bıraktı. Sabah Yo-Yo Testi yapan Kırmızı-Beyazlılar akşam da teknik ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Sezonun başında birinci etap kampında ön test Yo-Yo yapan ve sporcuların ilk değerlerini alan teknik ekip ikinci Yo-Yo testiyle kaydedilen aşamayı gördü. Sporcuların fiziksel olarak gelişme gösterdiğini ortaya koyan Yo-Yo Testi neticeleri teknik ekibi memnun etti.
YORUCU VE KEYİFLİ
Takım akşam ise antrenmana ısınma ve eğlenceli oyunla başladı. Kırmızı Beyazlıların üzerindeki moral bozukluğunu atmaya başladığı görüldü. Ardından topla birlikte teknik çalışan Birlikspor oyun formatında dar alanda pas çalışmasıyla sürdürdüğü antrenmanı tam sahada maç yaparak tamamladı. Öte yandan alt yapıdan davet edilen iki kaleci Gökdeniz İncehasan ve Talha Baycan de kaleci antrenörü Fırat Çakmak nezaretinde kaleci antrenmanına katıldı.