Kocaelispor Kulübü resmi hesaplarından yaptığı açıklamalarla Macaristan’dan gümüş madalya ile dönen İzmitli Milli buz pateni sporcusu Burak Demirboğa’yı kutladı, 20 yaşında lösemi hastalığı nedeni ile hayatını kaybeden futbolcu Enis Kapçak için de taziye mesajı yayımladı. Açıklamalar şu şekilde.
TEBRİKLER BURAK DEMİRBOĞA
Macaristan'ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Budapest Trophy 2020 yarışmasında ilimizi ve ülkemizi temsil eden Milli Buz Pateni Sporcusu Burak Demirboğa ilimize ve ülkemize gümüş madalya kazandırdı. Üstün başarısından ötürü İzmitli sporcumuz Burak Demirboğa’yı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
BURAK DEMİRBOĞA
ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ
İlimiz amatör küme takımlarından Körfez Çamlıtepespor U-19 takımının kaptanlığını da yapan ve 1 yıldır lösemi tedavisi gören 2000 doğumlu Enis Kapçak’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Enes Kapçak’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.
Spor41
ENİS KAPÇAK