Kocaelispor’un eli mecbur

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmak adına çalışmalarını sürdüren Kocaelispor’da, olumsuz mali tablo sebebiyle mecburi bir transfer rotası oluşturuldu. Yeşil siyahlılar, özellikle alt liglerden futbolcular üzerinde yoğunlaşıyor.

25 Haziran 2026 Perşembe 10:52

 

KEMER SIKMA POLİTİKASI

Geride bıraktığımız sezon sonu itibari ile mali tablo olarak önemli bir borç tablosu ortaya çıkan Kocaelispor’da yönetim, yeni sezon öncesi mecburi kemer sıkma politikası uygulamak zorunda kalıyor. Takımda maaş konusunda tavan fiyat olarak 500 bin Euro’ya çekmeye çalışan yeşil siyahlılar, transfer rotasını da bu doğrultuda oluşturuyor. Teknik direktör Selçuk İnan’ın da bilgisi dahilinde bonservisi elinde olan, alt liglerde parlayan ya da parlama potansiyeli bulunan isimleri gözüne kestiren Kocaelispor yönetimi, bu doğrultuda oluşturduğu havuzdaki isimlere gitmeye devam ediyor.

 

KİMSE NE OLACAĞINI KESTİREMİYOR

Opsiyonunu uzatan Linetty başta olmak üzere Rivas, Jovanovic ve Churlinov gibi maliyetleri yüksek yabancı isimler göndermek istenilse de oyuncuların takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle yabancı kontenjanında yer açma konusunda da büyük sorun yaşanıyor. Futbolcu göndermede büyük sorunlar yaşayan ve henüz başarılı olamayan yeşil siyahlıların, kötü mali tablo ve hareket kabiliyetinin kısıtlı olması nedeniyle nasıl bir kadro oluşturacağı merak edilirken aynı zamanda camiada tedirginliğe de yol açıyor.

DİĞER HABERLER