Mars’tan görüldü, ama o 20 metreden göremedi!!!

Kocaelispor ile Bayburt İl Özel İdare arasında oynanan maçın en kritik pozisyonu Rıza’nın penaltı pozisyonuydu. Maçın 49. dakikasında Rıza topu rakibinden kurtarmak isterken, rakip stoper İsmet Kavuştu sağ kolu ile topu kepçeleyerek kornere gönderdi.

11 Kasım 2018 Pazar 23:28

 

BÜLENT BADİŞ’İN OBJEKTİFİNDEN

0-0 devam eden maçın ardından gözler hakem Ömer Şıvka’ya çevrildi. Ancak Şıvka herkesin net bir şekilde gördüğü pozisyon sonrası oyunu devam ettirdi. Bu pozisyonu ilimizin genç foto muhabirlerden Bülent Badiş en iyi şekilde yakalarken, hakemin ne kadar yanlış bir karar verdiğini de ispatlamış oldu.

 

SÜREKLİ HALE GELMEYE BAŞLADI

İlk yarıda ağlara giden top öncesi yine Rıza için kalkan yanlış ofsayt bayrağı ile de Kocaelispor’un hakkı yendi. Diyarbakır ve Cizre maçlarının kritik anlarında hakemler Kocaelispor aleyhine çok sayıda düdük çalmış ya da hakkı olan pozisyonlar es geçilmişti. İki hafta önceki Sinan’ın ilk yarıda ceza sahası içinde düşürülüp kırmızı kart ve penaltının çalınmadığı pozisyon hafızalardaki tazeliğini koruyor. Sinan bu pozisyonun ardından sakatlandı ve onun yokluğu sonraki iki haftada bariz bir şekilde hissedildi!

 

Spor41

DİĞER HABERLER