Nihat Köksal, biricik eşi Gül Köksal’ı son yolculuğuna uğurladı

Kocaelispor’un eski kaleci ve kaleci antrenörlerinden, yıllardır Engin Korukır’ın ekibinde olan Serik Belediyespor’un kaleci antrenörü Nihat Köksal’ın eşi Gül Köksal hayatını kaybetti. 58 yaşında hayata veda eden Gül Köksal eşi Nihat Köksal’ın omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

31 Ekim 2020 Cumartesi 11:30

 

UYUTULARAK TEDAVİ EDİLİYORDU

17 Ekim’de Gebze’de çalıştığı paketleme fabrikasında verilen molada dinlenirken beynine attığı pıhtı nedeni ile beyin kanaması geçiren Gül Köksal yaşam mücadelesini kaybetti. Yalova’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 2 evlat sahibi Gül Köksal’ın durumu ağırdı ve tedavisi uyutularak yapılıyordu.

 

Gül Hanım'ı kızı Büşra bir an olsun annesinin yanından ayrılmadı

 

YOĞUN İLGİ VARDI

Yalova’da özel bir hastanede vefat eden Gül Köksal’in cenazesi Körfez İlimtepe Camii'nden kaldırıldı. Cenazeye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz, Osman Yurt, İbrahim Çırpan, Kocaelispor’un eski başkanlarından Muammer Çelik, Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın, Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, Kocaelispor yöneticilerinden Engin Koyun, Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Ramiz Soydaş, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Kocaelispor’un eski futbolcularından Sinan Uğur, Fevzi Açıkgöz, Faruk Sarman, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kocaelispor Tesisler Amiri Volkan Elmaser, İlimiz spor adamlarından, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Metin Özkan, Kocaelispor’un masörü Ali Arslan, kimi kulüplerin başkan ve yöneticileri, merhumenin akrabaları ve sevenleri katıldı. Nihat Köksal ve çocukları Batuhan ile Büşra’nın taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Köksal ailesi zor günlerinde yanlarında olan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Spor41 olarak Gül Hanım’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

Spor41

 

Nihat Köksal, oğlu Batuhan, Nihat Köksal'ın kardeşi Veysel Köksal ve oğlu Metehan taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER