Pektemek coştu, Körfez uçtu "3-0"
Kocaelispor sezonun 7. maçında Kütahyaspor ile İzmit İsmetpaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sezonun tüm maçlarında rakipleri karşısında üstün oynayan Yeşil Siyahlılar bir türlü 3. bölgedeki pozisyonları bitiremiyordu. Ancak Kütahyaspor maçında bu şanssızlığı kıran Kocaelispor, Sinan'ın yıldızlaştığı maçta 3 puanı 3 golle aldı ve 3 hafta sonra 3 puan ile tanıştı.
KALİTELİ SON VURUŞLAR
İlk yarıda ilk 2 gol sağdan gelişen tehlikeler sonrasında gerçekleşti. Kadir Gezer ve Burak Özbakır'ın ortalarına Sinan bir birinden iki klas gol vuruşu yaptı ve fileleri havalandırdı. Ardından Burak Süleyman'ın sol çaprazdan çektiği şutu kaleci Mehmet çıkardı. Boşta kalan topu Sinan ağlara gönderdi. İlk yarıda atılan şık gollerin ardından Kocaelispor ikinci yarıda rölanti futbolu tercih etti.
ZORLU VİRAJA GİRİLİYOR
Kalesinde 1 net pozisyona izin veren Yeşil Siyahlılar Burak Süleyman ve Oğuzhan Türkmen ile yüzde yüzlük pozisyonlardan faydalanamadı. Özellikle evinde öne geçtiği maçlarda rakiplerini darmadağın eden Kocaelispor, Kütahyaspor karşısında da öne geçti ve kolay bir galibiyete imza attı. Yeşil Siyahlılar Cizrespor'u da sahasında ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etmişti. Kocaelispor haftaya Karacabey Birlik ile Bursa'da karşı karşıya gelecek.