Sabrın sonu 3 puandır

01 Ocak 2018 Pazartesi 12:00

Sabrın sonu 3 puandır

Kocaelispor Cumartesi günü deplasmanda Karaköprü Belediyespor karşılaşacak. Teknik Direktör Galip Gündoğdu futbolcularını uyardı ve “Sabırlı olacağız ve bu maçı da alacağız” dedi.

 

TALİMATIN ARDINDAN TARRUZ VAR

Uşak ve Tekirdağ galibiyetlerinin ardından ateş hattından kurtulan ve üst sıralara yelken açan Kocaelispor üst üste 3. galibiyetini elde etmek için bugün Şanlıurfa’ya hareket edecek. Eksik futbolcunun olmadığı Kocaelispor’da galibiyeti sabırlı futbol getirecek. Uşak ve Tekirdağ maçlarının ilk bölümlerinde rakibini tartan ve kulübeden gelen “Yüklenin” talimatı ile sonuca ulaşan Yeşil Siyahlılar aynı oyun düzenini Şanlıurfa’da da ortaya koymak istiyor.

 

 

NEVALİ OTEL’DE

Zorlu maçın hazırlıklarını 17 Ağustos Stadı’nda yapan ve dünkü antrenmanın ardından çalışmalarını tamamlayan Yeşil Siyahlılar yarın yapacağı kahvaltının ardından Anadolu Jet’e ait 11.30 uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Şanlıurfa’ya gidecek. Nevali Otel’de kampa girecek olan temsilcimiz Cumartesi günkü maçın ardından yine Anadolu Jet’e ait 19.50 uçağı ile İstanbul Atatürk Havaalanı’na dönüş yapacak.

 

Spor41

 

DİĞER HABERLER