TFF, hükmen yenilgiyi hayata geçirecek!

TFF Yönetim Kurulu'nun 21.12.2020 tarihli toplantısında; Covid-19 salgınının olumsuz etkileri göz önünde bulundurularak bu sürece münhasır olmak üzere statü ve talimatlarda değişiklik yaptı.

21 Aralık 2020 Pazartesi 20:16

 

25’TEN 30’A ÇIKACAK

TFF yaptığı açıklama ile bu sürece olarak kadrolara 5’er futbolcu fazla yazılmasına karar verdi. 2 ve 3. Lig’de 25 isim bildiriliyordu. Bu sayı 30’a çıktı. Açılamada “Liglerin ikinci devresinin ilk resmi müsabakasından itibaren kulüplerin kadrolarını daha rahat oluşturabilmelerini temin etmek amacıyla A Takım Listesindeki oyuncu sayıları Süper Lig ve TFF 1. Lig için 35, 2. Lig ve 3. Lig için 30 olacak şekilde artırılacaktır” denildi.

 

9 KİŞİ SAHAYA ÇIKAMAK ZORUNDASIN

Bununla birlikte, yine liglerin ikinci devrelerinin ilk müsabakalarından geçerli olmak üzere, Covid-19 PCR test sonuçlarına göre pozitif vakalar ve hastalığı geçirmekte olanlardan ötürü yapılan müsabaka ertelemeleri yapılmayacaktır. Kulüpler Futbol Müsabaka Talimatı'na göre minimum 9 kişi ile sahaya çıkabilecek, aksi takdirde hükmen mağlup sayılacaklardır. Liglerin ikinci devresinin ilk resmi müsabakasından itibaren uygulanacak

 

DİĞER HABERLER