Türk Pirelli affetmedi! “8-4”

11 Nisan Perşembe günü başlayan ve 2 grup üzerinden toplam 8 takımın katılımı ile gerçekleşen Okullar Arası Yıldız Erkekler Gelişim Ligi Futsal Ligi ikinci haftasında Türk Pirelli Ortaokulu ile Özel Cebir Ortaokulu karşı karşıya geldi.

16 Nisan 2019 Salı 16:08

 

EREN'İN 3 GOLÜ YETMEDİ

Rakibini 8-4 mağlup eden Türk Pirelli Ortaokulu ikinci maçında da sahadan 3 puan ile ayrılırken, Özel Cebir ikinci maçını da kaybetti. Türk Pirelli adına golleri Kaan (2), Mehmetcan (2), Arda (2), Hüseyin Berkay, Yusuf Samet atarken, Özel Cebir Ortaokulu’nun sayıları Eren Şahin (3), ve İsmail’den geldi.

 

ÖZEL CEBİR ORTAOKULU: 4

TÜRK PİRELLİ ORTAOKULU: 8

SALON: Şampiyon Hasan Gemici

HAKEMLER:  Şükrü Şahin***, Ahmet Kahraman Akman***

ÖZEL CEBİR ORTAOKULU: Ömer Faruk Ertuğ***, Batın Borlak**, Enes Çeçen**, Eren Şahin***, Mustafa Alan**, İsmail Öztekin***, İlbey Hacıeyüpoğlu**

TÜRK PİRELLİ ORTAOKULU: Erdem Ziyanoğlu***, Huzeyfe Bayram***, Celal Kaan Yılmaz***, Ebubekir Ulaş***, Mehmetcan Fazlıoğlu***, Metehan Sarı***, Yusuf Maral**, Hüseyin Yılmaz**, Hüseyin Berkay Aksoy**, Arda Bayraklı***, Yusuf Samet Sadıkoğlu**

GOLLER: Eren Şahin (3), İsmail (Cebir), Kaan (2), Mehmetcan (2), Arda (2), Hüseyin Berkay, Yusuf Samet (Pirelli)

DİĞER HABERLER