Kocaeli Gelişim Spor Kulübü’nün bileği bükülmedi!

U-10 yaş grubu sporcuların mücadele ettiği Kocaeli Basketbol İl Birinciliği maçlarında heyecan oynanan 6. hafta karşılaşmaları ile sona erdi. Kocaeli Gelişim Spor Kulübü son maçında Kocaeli Basket’i 41-15 yenerek 6’da 6 yaptı yenilgisiz şampiyon oldu. Günün diğer maçında Zirvespor, 23 Nisan’ı 26-11 yenerek sezonu 2’nci olarak tamamladı.

18 Haziran 2022 Cumartesi 19:45

 

KUPALARINI ALDILAR

Üçüncü sırayı 23 Nisan Spor Kulübü, dördüncü sırayı ile Kocaeli Basket elde etti. İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından kupa törenine geçildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Serkan Dağdelen ile Atatürk Spor Salonu Sorumlusu Cahit Han verdi.

 

Spor41

 

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Serkan Dağdelen ile Atatürk Spor Salonu Sorumlusu Cahit Han verdi.

 

 

Kocaeli Gelişim’in yeni sporcusu Rüya Ulaş, annesi Gülsüm ve babası, eski gazeteci Kadir Ulaş ile birlikte fotoğraf verdi. 

 

Kocaeli Zirve Spor Kulübü organizasyonu ikinci sırada tamamladı ve gümüş madalya aldı.

 

 

 

DİĞER HABERLER