Türkiye – Sırbistan maçı 41 Burda AVM’deki dev ekrandan izlenecek

İzmit Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızın CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Sırbistan ile bu akşam 18.00'de başlayacak olan karşılaşmayı 41 Burda AVM otoparkında kuracağı dev ekrandan yayınlayacak

03 Eylül 2021 Cuma 02:51

 

MİLLİ MAÇ COŞKUSU

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonasında fırtına gibi esen A Milli Voleybol Takımı'mız yarı finalde bu akşam (Cuma) saat 18.00'de Sırbistan ile karşılaşacak. Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı maçları İzmitlilerle buluşturan İzmit Belediyesi, Sırbistan ile oynanacak yarı final maçını da dev ekrandan canlı yayınlayarak vatandaşları milli heyecana ortak edecek. İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı da antrenmanın ardından ayağının tozu ile milli maçı izlemek için 41 Burda AVM'deki yerini alacak. 

 

İZMİT KADIN FESTİVALİ’NİN İLK GÜNÜNDE

İzmitli vatandaşlar İzmit Kadın Festivali'nin ilk gününde milli heyecanı da yaşayacak. 41 Burda AVM otoparkında başlayacak olan İzmit Kadın Festivali'nde saatler 18.00'i gösterdiğinde kalpler A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız için atacak. Sultanlar’ın ev sahibi Sırbistan'la oynayacağı yarı final maçı 41 Burda AVM açık otoparkında kurulacak dev ekrandan canlı olarak yayınlanacak.

 

SADECE 2 SET VERDİK

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda gruptaki tüm maçlarını kazanarak üst tura çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, son 16 turunda Çekya'yı, çeyrek finalde ise Polonya'yı yenerek adını yarı finale yazdırmıştı. Filenin Sultanları yarı finale kadar oynadığı 7 maçta sadece 2 set kaybetti. Milli Takımı'mız Sırbistan'ın geçmesi halinde 4 Eylül Cumartesi günü şampiyonluk maçına çıkacak. Diğer yarı final maçında İtalya ile Hollanda kozlarını paylaşacak.

DİĞER HABERLER