Şampiyonluğu kutladık
28 Mayıs 2023 14:04

Şampiyonluğu kutladık

Hafta arasındaki Kastamonuspor galibiyeti sonrası şampiyonluğunu ilan Kocaelispor kupasını Seka Park’ta kaldırdı. Uçurtma Tepesi’ni dolduran binlerce taraftar unutulmaz bir kutlama programına şahit oldu. Program sonunda İzmit merkezine geçen araçlar günün geç saatlerine kadar kutlamalarını sürdürdü.

 

SAHNE KURULDU

Kocaelispor geçtiğimiz sezon veda ettiği 1. Lig’e fazla beklemeden yeniden yükseldi ve tarihindeki yedinci şampiyonluğuna ulaştı. Yeşil siyahlılar şampiyonluk kupasını TFF yetkililerinden alırken büyük bir sevinç yaşadı. Ankara Demirspor maçının ardından Seka Park Otel önünde konuşlandırılan üzeri açık otobüsle Seka Park Uçurtma Tepesi’ne giden kafile kurulan sahneye çıktı.

 

SIRADA GENEL KURUL VAR

Binlerce taraftar, sahneye tek tek anons edilen teknik kadro, futbolcu ve personele sevgi gösterisinde bulundu. Futbolcular en sevdikleri müzikler eşliğinde taraftarı selamlarken 21.41’deki meşale şov ve telefon ışıkları ile yapılan gösteri görülmeye değerdi. Günün sonunda toplu halde şampiyonluk fotoğrafı verildi. Gözler şimdi yaklaşan genel kurula çevrildi.  Haziran’ın ilk haftası gerçekleşecek olan olağan kongrede mevcut başkan Engin Koyun resmi olarak adaylığını açıklayan ilk üye oldu.

 

Güncelleme: 28 Mayıs 2023 14:05
X