Yeşil Siyah'ın konukları Mustafa Polat ve Taner Gülleri olacak
06 Mayıs 2024 16:09

Yeşil Siyah'ın konukları Mustafa Polat ve Taner Gülleri olacak

Her pazartesi akşamı Nokta TV’de ekranlara gelen Yeşil Siyah programının bu akşamki konukları Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ve Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri olacak.

 

İKİ BÖLÜM OLACAK

Bu akşam Nokta TV’de spor dolu saatler yaşanacak. Nokta Medya Spor Müdürü Erdem Övüç’ün hazırlayıp sunduğu, kentin spor adına nabzını tutan Yeşil Siyah programı iki bölüm halinde yayınlanacak. İlk bölüm saat 20.45’te başlayacak ve konuklar Kocaelispor’un unutulmaz golcülerinden, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ile Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri olacak.

 

LİGDE KALMASINI BİLDİLER

Zorlu bir lig maratonunu tamamlayan Belediye Derincespor özellikle Taner Gülleri’nin takımın başına gelmesi ile vites arttırdı ve sezonu 40 puanla tamamlayan Derince ekibi ligde kalmasını bildi. Görev başında kaldığı süre boyunca birçok sorunla boğuşan, kulübün zor zamanlarında yükü omuzlayan sportif direktör Mustafa Polat da Derince ekibinin bu sezonunu ve önümüzdeki süreçteki planlamasını masaya yatıracak.  

 

İKİNCİ BÖLÜMDE DAİMİ KONUKLAR

Saat 20.45’te başlayacak olan program 22.00’de sona erecek. Programın ikinci bölümünde ise daimi konuklar Yuvacıkspor Kulübü Başkanı Fatih Kurtoğlu, Teknik Direktör Tolga Şanbay, Kocaeli Gazetesi Spor Muhabiri Ömer Çelik ve Bugün Kocaeli Gazetesi Spor Muhabiri Ömer Faruk Çelik ile Bodrumspor maçının analizi, Sakaryaspor maçı öncesi son durum, Teknik Direktör Mustafa Gürsel konusu ile Kocaelispor’un Play-Off stratejisinin nasıl olması gerektiği ile ilgili tartışılacak.

 

 

Güncelleme: 06 Mayıs 2024 16:12
BENZER HABERLER
KOTO
Nebil Uzun
X