Yusuf Şimşek: Ben şapkamı önüme koyarım da...
28 Nisan 2024 21:53

Yusuf Şimşek: Ben şapkamı önüme koyarım da...

Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Kocaelispor’a 3-1 kaybedilen maçın ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Şimşek “Ben Bandırma’da 4. hocayım… Bilmem anlatabildim mi?”

 

BASİT HATADAN YEDİK

Ligde maddi manevi anlamda sıkıntı yaşamayan takımlardan birisi olduklarını dile getiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek şu ifadelere yer verdi: Kocaelispor’u galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum. İlk yarı çok iyi oynadılar, golleri kaçırdılar. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler bizim adımıza olumluydu. Golü de bulduk, golden sonra yaptığımız basit hatadan dolayı ilk golü yedik.

 

ÜZGÜNÜM

Öne geçtiğimiz maçlarda gol yedikten sonra kırılgan bir takım oluyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu ligde maddi ve manevi sıkıntısı olmayan takımlardan biriyiz. Yönetimimizi, onursal başkanımızı, buraya kadar gelen taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüm. Rakip tarafın deplasman takım hocasını istifaya davet etmesi sıkıntı. Ben şapkamı önüme koyarım ama oyuncu arkadaşlarım da koymalı Ben bu sene 4’üncü hocayım. Başka da bir şey söylemek istemiyorum.

 

Güncelleme: 28 Nisan 2024 21:57
BENZER HABERLER
X