Çorlusporlulardan taşlı saldırı... Fatih Gümüşel yaralandı!
18 Mart 2024 01:32

Çorlusporlulardan taşlı saldırı... Fatih Gümüşel yaralandı!

BAL 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor ile Çorluspor maç 1-1 sona erdi.  Maçın ardından Çorlusporlu taraftarlardan Gölcüksporlu futbolculara saldırı gerçekleşti. Kulağına taş isabet eden Fatih Gümüşel yaralandı.

 

EMNİYET İHMALİ

İl sıralamasında Diliskelesi ve Kullarspor ile çekişen ve her maça final gözü ile bakan Gölcükspor ile Gebzespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Çorluspor arasında Gölcük’te oynanan maç 1-1 sona erdi. Maçın ardından ise büyük bir emniyet ihmali yaşandı. Gölcükspor kulüp otobüsü stattan çıktı ve İhsaniye yolu üzerinde Çorluspor taraftarını taşıyan minibüs ile karşılaştı. İddiaya göre Çorlu minibüsünün şoförü aracı Gölcükspor otobüsünün üzerine kırdı ve içeriden el kol hareketleri yapıp Gölcüksporlulara küfürler savurdu.

 

FUTBOLCULAR OTÜBÜSTEN İNDİ

Gölcük tarafı da buna karşılık verdi ve minibüs ile otobüs yol kenarında durdu. O sırada küfürleşmeler devam ederken Gölcükspor otobüsünden inen futbolcular 59 RH 055 plakalı minibüsün üzerine toplu şekilde yürüdü. Bu esnada emniyet, Çorlusporluların yer aldığı minibüsün hemen olay yerinden gitmesini söyledi ve futbolcular minibüse ulaşmadan araç oradan uzaklaştı.

 

TOLUNAY BİBER GAZINDAN ETKİLENDİ

Emniyet, Gölcüksporlu futbolcuları tutmaya çalışırken futbolculardan Tolunay Bekçi’nin biber gazından etkilendiği belirtildi. Açılan kapının önünde duran ve arkadaşların araçtan inmesine engel olmaya çalışan futbolculardan Fatih Gümüşel ise sağ kulağına isabet eden taş nedeni ile yaralandı. Kaldırımda oturan ve kulağında kanama meydana Fatih’e, kulüp sağlık görevlileri müdahale etti.

 

TRİBÜN LİDERİ VE BAŞKANDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Gölcüksporlu futbolcular Gölcük emniyetine adeta isyan etti ve yaşanan rezaleti engelleyemediklerini belirtti. Öte yandan Fatih Gümüşel’i Çorluspor tribün lideri ile Kulüp Başkanı Ahmet Bayram’ın, yaralanan Fatih’i telefonla aradığını ve futbolcuya geçmiş olsun dileklerini ilettiği ifade edildi. Gün içinde Gölcükspor’dan konu ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

Güncelleme: 18 Mart 2024 01:32
BENZER HABERLER
X