Çayırova'nın Mırık'ı var!
26 Nisan 2024 13:01

Çayırova'nın Mırık'ı var!

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde 2-2 sona eren Bağdatspor – Çayırovaspor maçının yankıları devam ediyor. Bu maçın kader adamı Çayırova’dan Murat Çetinkaya oldu.  Murat sadece takımının değil belki de sezonun kaderini değiştirdi!

 

HESAP EDEMEDİLER

BAL hedefi ile mücadele eden iki takım, Bağdatspor ile Çayırovaspor arasında Avni Kalkavan Stadı’ndaki maç 2-2 sona erdi. Mücadelenin ilk 45 dakikasını Bağdatspor 2-0 önde tamamladı. İzmit ekibi maçı kazanmak ve BAL’ın kıyısına yanaşmak istiyordu. Ancak oyuna ikinci yarıda giren, ilimiz amatör liglerinin bilinen sağ kanat oyuncularından Murat Çetinkaya’yı, nam-ı diğer Mırık’ı hesap edemediler.

 

ŞAMPİYONLUKLARI VAR

Murat önce 56’da ardından 65’te attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi. Uzatma anlarında da az daha asist yapıyordu. Mırık sadece attığı gollerle değil, savunma katkısı ile de 1 puanın mimarı oldu. Darıca Gençlerbirliği’nde parlayan, Hereke Yıldız, Sultan Orhan, Diliskelesi, Kullar, Gebze Tayfun ve Dilovası Belediyespor formaları giyen, şampiyonluklar yaşayan Murat Çetinkaya 2-2 sona eren maçın ardından tebrikleri kabul etti.

 

KARAMÜRSEL MAÇINA DAVET EDİYORUM

Gazetemize konuşan başarılı futbolcu “Atmosferi çok yüksek maçtı. Takımımızda böylesi stresi yönetebilecek kariyerde arkadaşlarımız var. Benim attığım gollerden ziyade takımımızın BAL hedefini son maça taşıması çok daha önemliydi. Herkesin emeklerine sağlık. Süper Play-Off’ta mücadele eden tüm takımları da ayrıca kutluyorum. İnanıyorum ki Kocaeli halkına da farklı bir heyecan yaşattık. İşimiz bitmedi. Hedefimiz Karamürsel’i sahamızda mağlup edip Allah’ın izni ile pazar günü bir kez Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Taraftarımızı maçımıza bekliyoruz” diye konuştu.  

Güncelleme: 26 Nisan 2024 13:02
X