İzmit 28 Haziran Ortaokulu bildiğiniz gibi! “2-1”
16 Nisan 2024 19:20

İzmit 28 Haziran Ortaokulu bildiğiniz gibi! “2-1”

2 yıl önce erkekler futbolda Türkiye Şampiyonu olan 28 Haziran Ortaokulu, bu yıl da aynı başarıya ulaşmak istiyor. Yeşil siyahlılar Yalova’daki Türkiye yarı finalleri ilk maçında Bursa Gazipaşa Ortaokulu’nu Yakup ve Erencan’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

GOLLER YAKUP VE ERENCAN’DAN

Erhan Okur ve Gürcan Yazıcı gibi iki çok değerli antrenörümüzün koordinesinde mücadele eden, ilimizin gururu İzmit 28 Haziran Ortaokulu Yalova’da düzenlenen Okullar Arası Erkekler Futbol Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde Kocaeli’yi, Derince Alpaslan Ortaokulu ile birlikte temsil ediyor. Yeşil siyahlılar ilk maçında Bursa İnegölspor’un alt yapı futbolcularından oluşan Gazipaşa Ortaokulu’nu Yakup ve Erencan’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

 

ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLER VAR

Grubunda ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray karma takımlarının yer aldığı İstanbul şampiyonu Halil Türkkan Ortaokulu, Altınordu Kulübü futbolcularının yer aldığı İzmir ikincisi Öğretmenler Şeker Mevhibe Ortaokulu takımlarının yer aldığı İzmit 28 Haziran’da galibiyeti getiren golleri 25’te Yakup, 44’te de Erencan attı. İlk golde Yakup sol çaprazdan çektiği şut sonrası müthiş bir gole imza attı, ikinci golde ise Erencan merkezden aldığı topla ceza sahasına sokuldu ve top kalecinin yanından filelere gönderdi.

 

ALPASLAN ORTAOKULU DA KAZANDI

Son bölümlerde konuk ekip Osman farkı 1’e indirse de 28 Haziran Ortaokulu skoru korumasını bildi. Ekibimiz ikinci maçında İzmir Öğretmenler Şeker Mevhibe Ortaokulu ile karşılaşacak. Yalova’daki maç saat 14.00’te başlayacak. Ekibimiz bu maçı kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Öte yandan diğer 4’lü grupta Derince Alpaslan Ortaokulu mücadele ediyor. Temsilcimiz ilk maçında Karabük Emek Ortaokulu’nu 3-2 mağlup etti. Bu maçın detaylı haberi ise gün içinde Nokta Gazetesi’nde olacak.   

 

Güncelleme: 16 Nisan 2024 19:22
X