Emre Korkmaz, eski antrenörü Yasin Kurt'u ağırladı
03 Mayıs 2024 19:54

Emre Korkmaz, eski antrenörü Yasin Kurt'u ağırladı

Kocaelispor’un eski futbolcularından Emre Korkmaz’ı eski antrenörü Yasin Kurt unutmadı. Kurt, Korkmaz’ı sahibi olduğu D&M Sport Mağazası’nda ziyaret etti.

 

MUSTAFA GÜRSEL’İN EKİBİNDE

Bir dönem Kocaelispor’da forma giyen başarılı sol bek Emre Korkmaz aktif futbol hayatını erken yaşta tamamladı ve antrenör oldu. Körfez Olimpik Spor Kulübü’nde geleceğin yıldız adaylarını yetiştirmeye devam eden Korkmaz, Körfez Yarımca Atalar Mahallesi’nde yer alan D&M Sport Mağazası sahibi oldu. Emre Korkmaz, Galatasaray alt yapısında forma da giydi ve çok değerli antrenörlerle çalıştı. Bu antrenörlerden birisi de Yasin Kurt’tu. Yasin Kurt, Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in ekibinde atletik performans antrenörü olarak görev alıyor.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Emre Korkmaz’ı sahibi olduğu D&M Sport Mağazası’nda ziyaret eden Kurt, Emre’nin yetenekli ve ahlaklı bir sporcu olduğunu ifade ederek hem antrenörlük hem de iş hayatında eski öğrencisine başarı dileğinde bulundu. Emre Korkmaz ise “Yasin hocamızla Galatasaray alt yapısında çalıştık. Bizler için çok önemli bir öğreticiydi. Şimdi de kentimizin gözbebeği Kocaelispor’umuzun başarısı için çalışıyor. Hocamıza ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig sevincini birlikte yaşayacağız. Yolları açık olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme: 03 Mayıs 2024 19:56
KOTO
Nebil Uzun
X