Erhan Okur'dan annesine son ve en zor görev!
04 Mayıs 2024 13:42

Erhan Okur'dan annesine son ve en zor görev!

İlimizin genç ve başarılı antrenörlerinden Erhan Okur’un annesi Saime Okur tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. 67 yaşında hayata gözlerini yuman Saime Okur son yolcuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

 

KULLAR ULU CAMİİ’NDE

İlimizde birçok takımda başarılı işlere imza atan, İzmit 28 Haziran Ortaokulu ile Türkiye şampiyonluğu yaşayan, son olarak Kocaeli Güneşspor’da antrenörlüğe devam eden Erhan Okur’un değerli anneleri Saime Okur, tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde bu sabaha karşı hayatını kaybetmişti. 67 yaşında vefat eden Saime Okur’un cenazesi Vezirçiftliği Ulu Camii’nde kılınan namazın ardından Kullar Kızköprü Mezarlığı’na defnedildi.

 

SPOR VE SİYASET CAMİASI AKIN ETTİ

İlhami Okur ile evli, beden eğitimi öğretmenleri Erhan – Serdar isminde iki evlat sahibi olan Saime Okur’un cenazesine Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Saime Okur’un yakın akrabası İzmit Belediye Eski Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli Güneşspor Kulübü Başkanı Nebil Uzun, çok sayıda spor insanı, öğretmen, merhumenin eş, dost ve akrabaları katıldı. Okur ailesi zor günlerinde yanlarında olan herkese teşekkürlerini iletti. Nokta Medya olarak bir kez daha merhume Saime Okur’a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır diliyoruz.

 

Güncelleme: 04 Mayıs 2024 13:44
KOTO
Nebil Uzun
X