Hyundai, Kocaelispor ile olan anlaşmasını feshedebilir!
12 Mart 2024 19:06

Hyundai, Kocaelispor ile olan anlaşmasını feshedebilir!

Kocaelispor’a bu sezon hatırı sayılı bir sponsorluk desteği veren Hyundai firması, Kocaelispor’un eski borçlarından ötürü gelen hacizlerden ötürü dertli. Firma önümüzdeki sezon için sponsorluk anlaşmasını çekebilir.

 

 

DAVACI VEKİLLERİ FİRMAYA HACİZ GÖNDERDİ

Konu ile yapılan basın toplantısında Kocaelispor Dış İlişkiler Sorumlusu ve Sportif Danışmanı Abdurrahman Başkır şu ifadelere yer verdi: Bu sezon Hyundai ile iyi bir sponsorluk anlaşması yaptık. Anlaşmayı saklama isteme durumumuz olabilirdi ancak firma da kendi tanıtımını haliyle yapmak ister. Ancak kulübün eski borç dosyalarından davacı vekilleri firmaya haciz göndermeye başladılar.

 

YÜZDE 80’İNİNİ KAYBETTİK

Vekiller firmaya “Kocaelispor’a bir para çıkışını oldu mu?” diye soruyor. Firma da kurumsallık gereği durumu doğru izah etmek zorunda kalıyor. Bir pazarlık şansınız da kalmıyor çünkü adam parayı yakalamış ve alıyor. Bu nedenle Hyundai’den gelecek olan reklam parasının yüzde 80’inini kaybettik. Aradaki ilişkiler ne yazık ki zayıfladı. Önümüzdeki sezon için bir sorun yaşayabiliriz. Firmalarla yaptığımız anlaşmalardan sonra 20 dosya da bu şekilde karşımıza çıktı ve bu dosyalar kapandı.

Güncelleme: 12 Mart 2024 19:06
BENZER HABERLER
X