Bizim çocuklar Batman’da şampiyonluğu kutladı
29 Nisan 2024 13:46

Bizim çocuklar Batman’da şampiyonluğu kutladı

Bu sezon 3. Lig’de mücadele eden ve kadrosunda 3 İzmitli futbolcuyu barındıran Batman Petrol şampiyonluğu kutluyor.

 

BÜYÜK PAY SAHİBİ OLDULAR

Kocaelispor’un eski futbolcuları sol bek Gökhan Meral, sağ bek Oktay Gürdal ve kanat forvet Uğurcan Bekçi’nin formasını giydiği Batman Petrolspor son maçında deplasmanda Turgutluspor’u 3-2 mağlup etti ve adını bir kez daha 2. Lig’e yazdırdı. Batman tarihi günlerinden birisini yaşarken 3 İzmitli futbolcu şampiyonlukta önemli bir paya sahip oldu.

 

UĞURCAN BEKÇİ’NİN BEŞİNCİ ŞAMPİYONLUĞU

Kariyerinde Adıyamanspor, Keçiörengücü, Erzincanspor ve Belediye Derincespor ile şampiyonluklar yaşayan Uğurcan Bekçi beşinci kez kupa kaldırmanın gururunu yaşadı. Uğurcan bu sezon Batman ekibine sezonun ikinci yarısı katıldı ve takımı ile 13 maçta 6 gol 5 asist ile oynadı.

 

OKTAY GÜRDAL FENA GELİYOR!

Hisareynspor ve Kocaelispor’un ardından Kullar, Vanspor’da oynayan, son olarak Manisa Futbol Kulübü’nden Batman Petrolspor’a kiralanan 2001 doğumlu Oktay Gürdal bu sezon 25 maçta çıktı ve 1 de muazzam bir gole imza attı. Oktay, Uğurcan Bekçi gibi Kocaelispor ile yolları anlamsız bir şekilde ayrılmıştı.

 

İSTİKRAR ABİDESİ GÖKHAN MERAL

İstikrar abidesi, Kocaelispor’un unutulmaz sol beklerinden, Kocaelispor, Samsunspor ve Keçiörengücü ile şampiyonluk yaşayan Gökhan Meral kariyerindeki dördüncü kupayı elde etti. Gökhan da kırmızı beyazlı forma ile bu sezon 25 lig maçında 1 gol atmasını bildi. 422 profesyonel lig maçı bulunan Gökhan Meral de Batman ekibinin değişmez futbolcuları arasında yer aldı.

 

 

Güncelleme: 29 Nisan 2024 13:50
BENZER HABERLER
X