Gölcükspor arayı boş geçmedi
16 Nisan 2024 16:00

Gölcükspor arayı boş geçmedi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gölcükspor, pazar günü oynayacağı Keşanspor maçı öncesi hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Kırmızı siyahlılar bu çalışmalar kapsamında U-18 takımı antrenman maçı yaptı ve mücadeleyi 3-0 kazandı.  

 

GÖLCÜK İLÇE STADI’NDA OYNANDI

Gölcükspor A Takımı, Elit Play-Off Ligi’nde bitime bir hafta kala Türkiye Şampiyonası bileti alan U-18 takımı ile antrenman maçında karşılaştı. Gölcük İlçe Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında Coşkun penaltıdan attığı golle A takımı öne geçirdi. Cihan Tan da bu gole iki golle karşılık verdi ve ilk yarıyı 3-0 sona erdi. İkinci yarıda ise teknik heyetin rotasyon tercihiyle geçen mücadelede gol sesi çıkmadı ve skor 3-0 olarak kaldı.

 

OĞUZHAN KOL KART CEZALISI

Gölcükspor'un genç yetenekleri sahadaki başarılı performanslarıyla adından söz ettirirken, takımın gelecek müsabakalarına daha da hazır olduğunu gösterdi. A takım futbolcuları ile arayı boş geçmemiş oldu. Gölcük ekibi 1 günlük iznin ardından bugün (Salı) yeniden Kavaklı Tesisleri’nde toplandı. Gölcük ekibi Keşanspor ile pazar günü sahasında karşılaşacak ve mücadele saat 15.00'te başlayacak. Gebzespor maçında kırmızı kart gören Oğuzhan Kol kritik maçta forma giyemeyecek.

 

 

Güncelleme: 16 Nisan 2024 16:01
BENZER HABERLER
X