Nice bayramlara Kocaelispor
10 Nisan 2024 22:17

Nice bayramlara Kocaelispor

Önce Göztepe galibiyeti, ardından Çorum Futbol Kulübü beraberliği sonrası puanını 49’a çıkaran Kocaelispor, Ramazan Bayramı’nın ilk günü bayramlaştı. Giresunspor maçı öncesi yeşil siyahlılarda morallerin hayli yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

 

GİRESUNSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Hafta arasında elde edilen Göztepe galibiyeti pazar günü de Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kocaelispor haftayı 49 puanla ve averajla beşinci sırada tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Gürsel takıma 2 gün izin verdi ve yeşil siyahlılar Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 

ESKİ BAŞKAN ENGİN KOYUN DA YER ALDI

Takım, Ramazan Bayramı’nın ilk günü bayramlaştı. Başkan Recep Durul, eski başkanla Engin Koyun ve Muammer Çelik ile birlikte mevcut yönetim kurulu üyeleri, Körfez Brunga Tesisleri’nde teknik kadro, futbolcular ve kulüp personelleri ile birlikte bayramlaştı. Yeşil siyahlılarda morallerin yüksek olması dikkatlerden kaçmazken takımın mutlak hedefinin kalan maçların tamamını kazanıp Play-Off finaline adını yazdırmak olduğu belirtildi.

 

ATİLA TURAN VE EMİR ORTAKAYA’YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Öte yandan bayramlaşma esnasında takımın sol beki Atila Turan ve genç stoperi Emir Ortakaya’nın doğum günü kutlandı. Kesilen pastanın ardından Atila Turan “İnşallah bu takım Süper Lig’e çıkacak, hepimiz bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi. Başkan Recep Durul ve eski başkan Engin Koyun ise konuşmalarında takıma olan inançlarını dile getirerek, şehrin layık olduğu şampiyonluk duygusunu yaşayacağına inandıklarını belirtti.

 

GIORGI VE FOFANA TAKIMDAN AYRI

Toplu olarak verilen fotoğrafın ardından antrenmana geçildi. Toplu halde yapılan ısınma koşusu ve ısınma hareketlerinin ardından, pas, koordinasyon ve gol çalışmaları yapıldı. Antrenman sonunda yarı sahada çift kale maça geçildi. Futbolcuların hayli istekli olmaları dikkatlerden kaçmazken sakatlıkları süren Giorgi ve Fofana takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Güncelleme: 10 Nisan 2024 22:20
X