Uzuner: Tarihin en önemli 5 maçından biriydi
05 Nisan 2024 23:32

Uzuner: Tarihin en önemli 5 maçından biriydi

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Nokta Gazetesi’ne Diliskelesi galibiyetini değerlendirdi.

FATURASI AĞIR OLABİLİRDİ

İl sıralaması için tarihi bir maça çıktıklarını ifade eden Uzuner şu şekilde konuştu: Diliskelespor maçı 40 yıllık tarihimizin en önemli 5 maçından bir tanesiydi desek bence yanılmış olmayız. Kesinlikte telafisi olmayacak olan, son haftalara girdiğimiz bu dönemde olası bir puan kaybının faturası çok ağır olabilirdi.

 

SIKI MÜCADELE İÇİNDE GEÇTİ

Hiçbir bahanesi olmayan, her ne pahasına olursa olsun kazanmak zorunda olduğumuz Diliskelespor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. İki takımın da öncelikli olarak kontrolü elden bırakmadığı, kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı, keyif veren, kaliteli bir maçı geride bıraktık. Maç içinde ufak çaplı gerginlikler olsa da centilmenlik düzeyinde bir mücadele ortaya konuldu. Bu galibiyet ile il sıralamasında avantajlı duruma geçsek de henüz ligi tamamlamış değiliz.

 

STATÜ KURBANI OLUYORUZ

Önümüzdeki maçlara da en iyi şekilde hazırlanıp, il sıralamasındaki yerimizi sezon sonuna kadar korumak istiyoruz. Şunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim, her türlü zorluğa ve olumsuzluklara rağmen Diliskelespor onurlu mücadelesini sürdürmeye devam ediyor. İnşallah her şey gönüllerince olsun. Maalesef BAL statüsü mantıkdışı bir yapı içinde olduğundan  birçok takım yine bu statünün kurbanı olmak zorunda kalıyor ve tüm emekler fedakarlıklar, heba oluyor.

Güncelleme: 05 Nisan 2024 23:34
BENZER HABERLER
X