Bekir Halefler iddiaları yalanladı
18 Haziran 2020 22:08

Bekir Halefler iddiaları yalanladı

Kocaelispor’da 1. Başkanvekili Bekir Halefler, “Yerinde gözü olanlar kulis yapıyor bu nedenle istifaya zorlandı. Gönül kırgınlığı yaşıyor” şeklinde çıkan söylentilere isyan etti ve “2-3 cahilin ortaya çıkardığı bir dedikodu. Alçakça bir iftira. Düpedüz palavra” dedi.

 

İNTERNETE GİRİP ARAŞTIRSINLAR

Kocaelispor’un mevcut yönetiminin en kıdemli ismi olan 1. Başkanvekili Bekir Halefler, hakkında çıkan “İstifaya zorlandı” söylentilerine sert cevap verdi. Halefler şehirde bir itibarı olduğunu, dedikodularla yıpratılmak istendiğini belirtti ve şu düşüncelere yer verdi: İnsanın en zorlandığı konu kendisinden bahsetmektir. Bekir Halefler ismini internetten aradıklarında karşılarına gerekli olan bilgiler çıkacaktır.

 

AYIPTIR, YAZIKTIR

2-3 cahil kafa kafaya veriyor, alçakla iftiralar ve palavralarla ortalığı bulandırmaya çalışıyor. Benim istifamın istenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle bir şey olsa sizce 1 dakika bile durma şansım var mı? Başkanımız tedavi görüyor, mücadele ediyor, bizim konuşmamız gereken konu bunlar mı olmalı! Yapmayın, etmeyin… Ayıptır, yazıktır… Dahası günahtır.

 

GEREKSİZ İŞLER

Benim için her zaman Kocaelispor önde olmuştur. Bu kulüp için ne zaman tarafımdan yardım istendiyse koşmuşumdur. Olağan genel kurul öncesi de ne başkanlık ne de yöneticilik düşünmüyorum. Salgın sürecinde herkesin iki ayağı bir pabuca girdi. Önümüzü görmekte güçlük çekerken, Kocaelispor tüzüğünü bilmeyen aklı evveller gereksiz işlerin peşine düşüyor. Bari ben bilgi vereyim. 1. Başkanvekili görev gelirse 1 ay içinde kulübü olağanüstü genel kurula götürmek zorunda.

 

BİR YERE VARAMAYIZ

Hayırlısı ile şu genel kurulu yapalım, hepimiz yolumuzu çizelim. Kocaelispor kimsenin babasının malı değil ve bu kulüp kimse ile mezara gitmeyecektir. Bizler geçiciyiz, Kocaelispor kalıcıdır. Bakın insanız, hatalarımız tabii ki olacaktır. Ancak bu büyük kuruma bilinçli olarak kim zarar veriyorsa, gün gelir Allah bunun hesabını sorar! Yıllarca bu kulüpte neler gördüm, neler yaşadım. Kocaelispor için yine yaşarım, orası ayrı. Ama dedikodularla bir yere varılamayacağını bilmemiz lazım.

 

Spor41

Güncelleme: 18 Haziran 2020 22:39
X