Yusuf Cihat Çelik: Hak etmediğim muamelelere maruz kaldım
29 Nisan 2024 12:03

Yusuf Cihat Çelik: Hak etmediğim muamelelere maruz kaldım

Bandırmaspor maçında attığı golle takıma hayat veren ve galibiyetin kilidini açan Yusuf Cihat Çelik maçın ardından düzenlenen basın toplantısında “Hak etmediğim muamelelere maruz kaldım, bırakmadım. Bu gole çok ihtiyacım vardı” dedi.

KÖTÜ OYNARKEN GOL ATTIK

İyi oynadıklar anda girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Yusuf Cihat şu şekilde konuştu: Futbol öyle enteresan bir oyun ki, ilk yarı çok iyi oynadığımız dönemde 4-5 net pozisyonumuz vardı, maalesef atamadık. Çok kötü oynadığımız dönemde ise golü attık ve bu gol bana nasip oldu. Çok mutluyum. Biliyorsunuz, ikinci yarıda zor bir dönemden geçtim. Yükselen bir performansımın olduğunu biliyordum, bu gole de çok ihtiyacım vardı. İnşallah devamı gelir.

 

MORALİMİ BOZMADIM

Daha önce söylediğim gibi… Her antrenmandan sonra uzaktan şut çalışıyorum. Top ayağımdan çıktığı an golü hissettim. Hiçbir zaman çalışmayı bırakmadım. Bana göre hak etmediğim muamelelere maruz kaldım, hiçbir zaman moralimi bozmadım. Sağ olsun yönetimimiz, takım arkadaşlarım, hocalarım beni ayakta tuttular. Kendime güvendim ve dediğim gibi bu maçta gol atmak nasip oldu.      

Güncelleme: 29 Nisan 2024 13:11
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Hodri 00:33 - 30 Nisan 2024

Aferin Yusuf Cihat gol atıp atmaman önemli değil formalar terden islansin hatta sirilsiklam olsun yani mucadeleyi rakibe presi skoru alana kadar bırakmayın yeter Seni ve takımı tebrik ediyorum ama işimiz daha bitmedi son 3 maç alalım rehavete kapılmadan bu işi sonlandiralim

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X