İzmit'teki aday hakem kursu için geri sayım başladı
21 Mart 2024 12:53

İzmit'teki aday hakem kursu için geri sayım başladı

Kocaeli İl Hakem Kurulu, İzmit’te Aday Hakem Kursu açılacak. Kurs tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak. Aday hakemlerin öncelikle https://www.kocaelitffhgd.org/adayhakem adresinden başvuru formunu doldurmaları gerecek.

Kocaeli İl Hakem Kurulu, İzmit’te Aday Hakem Kursu açılacak. Kurs tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak. Aday hakemlerin öncelikle https://www.kocaelitffhgd.org/adayhakem adresinden başvuru formunu doldurmaları gerecek.

 

YAPILAN DUYURU ŞU ŞEKİLDE

TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından ilimizde açılacak olan aday hakem kursuna katılabilmek için başvuru formunu doldurmanız yeterli olup, kurs tarihi belirlendiğinde adaylara duyuru yapılacaktır.

Başvuru işlemleri aşamalı olarak yapılacaktır.

Öncelikle aşağıdan TC Kimlik numaranızı girip sorgula butonuna tıklayın.

Sonrasında gelen bilgileri doldurunuz.

Ardından E-Posta kontrolü ve cep telefon numarası kontrolü işlemlerine geçeceksiniz.

E-Posta kontrolünde, E-Posta adresinize gelen onay kodunu (önemsiz ya da gereksiz (junk) posta kutusuna gelebilir) açılan kutuya girip ilerleyin.

Cep telefonu kontrolünde, cep telefonunuza gelen onay kodunu açılan kutuya girip ilerleyin.

Sonraki adımda kişisel bilgilerinizi gireceğiniz ekran karşınıza gelecek. Buradaki bilgilerin eksiksiz doldurulması, başvurunuzun onaylanması bakımından önem arz etmektedir.

Sonraki adımda ise vesikalık fotoğrafınızı ekleyeceğiniz ekran karşınıza gelecektir. Burada 500x500 piksel boyutlarında fotoğraf eklemeniz gerekmektedir. Eklediğiniz fotoğraf belirtilen boyutta değilse eklemenize izin verilmeyecektir.

Son adımda ise başvuru tamamlama adımına ulaşacaksınız. Burada başvuruyu tamamla butonuna tıklamanız gereklidir.

Son aşamaya kadar ulaşmanız ve başvuruyu tamamlamanız önemlidir. Aksi durumda başvurunuz geçerli olmayacaktır.

Eğer daha önce buradan başvuru yaptıysanız tekrar başvuru yapmayınız, sistem kabul etmeyecektir, önceki başvurunuzun sonucunu bekleyiniz.

Önceki başvurunuz kabul edilmediyse bu bazı kriterlere uymamasından kaynaklı olabilir. Böyle bir durumda sistem yeni bir başvuru yapmanıza izin vermeyecektir.

Başvurunuz herhangi bir sebeple yarım kalırsa, tekrar buradan TC. Kimlik numaranızı girerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 

AÇILACAK ADAY HAKEM KURSUNU, EĞİTİMİ VE ATLETİK TESTLERİ BAŞARI İLE TAMAMLAYAN ADAYLARIN MAÇLARDA GÖREV ALABİLMELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BELGELERİ TEMİN ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

 

A- Sağlık Kurum’undan son 6 ay içerisinde hakemlik yapabileceğine ilişkin sağlık raporu almış olmak, (Muayenelerinde sağlamdır ibaresi veya Lensle Hakemlik yapabilir ibaresi bulunmalı)

B- Son 6 ay içinde arşivli adli sicil kaydı almış olmak,

C- En az 16 yaşında olmak (18 Yaşından küçükler için kaza-i rüşt veya anne/baba muvakkatini almış olmak),

D- Noter onaylı nüfus cüzdanı örneği veya vukuatlı nüfus kayıt belgesi,

E- Aday Hakem Kursunu başarı ile tamamlamış (Kurs sonu yapılacak yazılı ve atletik testlerde (12 Dakika x 2400 Metre)) olmak.

F- Durumlarını Belgelemek koşulu ile Milli Takımlarda oynamış futbolcular veya Profesyonel liglerde en az 2 sezon oynamış Futbolcular veya en az sezon Futbol oynamış futbolcular için Hakemliğe giriş ve klasmanlar arası geçişlerde yaş sınırı dikkate alınmaz. Bu futbolcularda klasman terfilerinde hakemlik süresi şartı aranmaz. Sürelerin belirlenmesinde TFF kayıtları esastır.

 

ADAY HAKEM KURSU BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

  https://www.kocaelitffhgd.org/adayhakem

Güncelleme: 21 Mart 2024 12:57
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
ALİCAN 13:36 - 21 Mart 2024

3 AY İÇERİSİNDE 2.KURS AÇILMIŞ. SEBEBİ NEDİR ACABA? BİRAZ BAHSEDEYİM SİZLERE. MAÇ ÜCRETLERİ ÇOK DÜŞÜK , SALI VE PERŞEMBE GÜNÜ İDMAN . CUMARTESİ PAZAR VE HAFTA İÇİ MAÇLAR. HAKEMLERİN SOSYAL HAYATI SIFIRA DÜŞÜYOR. VE HAKEME SALDIRILAR AMATÖRDE EPEYCE ARTTI GEÇEN HAFTA DA BAYAN HAKEME FİZİKİ MÜDAHALE EDİLDİ. BU ZOR ŞARTLAR ALTINDA HAKEMLİK YAPANLARIDA KÜSTÜRÜP BIRAKTIRIYORLAR. HERKESİN İŞİ ÇOK ZOR.

0 Beğenmedim
X