İkinci Amatör Lig’de heyecan artıyor
25 Mart 2024 14:35

İkinci Amatör Lig’de heyecan artıyor

İkinci Amatör Lig’de heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Bu hafta sonu da fileler bol bol havalandı. İşte 8 gruptaki son durum.

 

A GRUBU’NDA ÇEKİŞME ÜST SEVİYEDE

A Grubu’nda ilk haftadan beri büyük bir çekişme hakim. Çayırtepe Gençlik’in ligden çekildiği grupta iki maç vardı. İzmit Malta evinde Çamlıtepe’yi, Derince Gençlerbirliği ise Çenesuyu’nu 3-2 mağlup etmesini bildi. Yeşilovaspor’un bay geçtiği hafta sonunda Yeşilova 17 puanla lider, İzmit Malta 15 puanla ikinci, Derince Gençlerbirliği ve Çenesuyu Plajyolu 12’şer puanla 3 ve 4. sırada bulunuyor.

 

B GRUBU’NDA BAÇSPOR KAYIPSIZ

Turgutspor heyecan ve çekişme içinde geçen maçta Kadıköyspor’u 2-0 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı. Kadıköyspor ise 6 puanda kaldı. Gruptaki diğer maçlarda İlimtepe Gençlerbirliği ile Körfez Birlik 3-3 berabere kaldı, Üçyoldoğu ise MAP Kavaklı engelini 3-2 ile aştı. Grupta 6’da 6 yapan Baçspor lider, Turgutspor ise 12 puanla ikinci sırada yer alıyor.

 

C GRUBU’NDA DERİNCE BİRLİK UZAK ARA

C Grubu’nda Derince Birlikspor rakiplerinin hayli önüne geçti. Bu hafta ilk kaybını yaşayan Derince ekibi deplasmanda İzmit Erenler ile 2-2 berabere kaldı ve 8 maç sonunda puanını 22’ye çıkardı. Yenidoğan Serdar, Kirazlıyalı’yı 4-2 mağlup ederken, Kocaeli Emekspor müthiş maç sonunda Körfez Atılım’ı 4-3 yendi. İzmit FK ise Selanik karşısında hükmen kazandı. Grupta Derince Birlik 22 puanla lider, Yenidoğan Serdar ve İzmit Erenler 15’er puan ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor.

 

D GRUBU’NDA NUSRETİYE FIRTINASI!

Kartepe ve Başiskele takımlarının kümelendiği D Grubu’nda Nusretiye fırtınası esiyor. Yeşil beyazlılar Acısu’yu 6-1 yendi ve 8’de 8 yaptı. İzmit Vezirçiftliği, Derbent karşısında sahadan 8-1 üstün ayrılırken, Başiskele Birlik, Kullar’ın gençlerini 6-1 mağlup etti. Uzuntarla ise Sarımeşe’yi hükmen geçti. D Grubu’nda Nusretiye 24 puanla lider, Vezirçiftliği 19 puanla ikinci, Uzuntarla 15 puanla üçüncü, Kullar ise 12 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.

 

E GRUBU’NDA DUMLUPINAR BULDOZER GİBİ!

Gölcük ve Karamürsel takımlarının yer aldığı E Grubu’nda Dumlupınar farkı açmaya devam etti. Gölcük ekibi sahasında Karamürsel Akçat’ı 8-1 yendi ve 8’de 8 yaptı. Çekişmeli maçta Ulaşlı deplasmanda Şirinköy’ü 1-0 mağlup ederken, Karamürsel Ereğli, Gölcük Yazlık karşısında sahadan 3-1’lik galibiyet ile döndü. Gölcük Asarköy ise Karamürsel Barbaros’u hükmen mağlup etti. Grup’ta Gölcük Dumlupınar 8’de 8 ile topladığı 24 puan sonunda lider, Karamürsel Ereğli 17 puanla ikinci, Şirinköy 14 puanla üçüncü, Asarköy 13 puanla dördüncü ve Yazlık 12 puanla beşinci sırada yer alıyor.

 

F GRUBU’NDA ÇAYIROVA GB 5 PUANLIK FARKI KORUDU

Gebze ve Çayırova takımlarının yer aldığı F Grubu’nda ev sahibi takımların tamamı kazandı. Er Bakan Gençlik, Şekerpınar’ı 8-1, Mollafenari, Denizliköyü’nü 4-1, Darıca İdmanyurdu, Gebze Genç Kale’yi 4-1 ve Çayırova Gençlerbirliği, Çayırova Yenimahalle Gümüş’ü 3-1 ile geçti. Grupta Çayırova Gençlerbirliği 22 puanla lider, Er Bakan Gençlik 17 puanla ikinci ve Mollafenari 15 puanla üçüncü sırada yer aldı.

 

G GRUBU’NDA PELİTLİ VE ÇAYIROVA EĞİTİM YARIŞIYOR

Gebze ve Çayırova takımlarının yer aldığı bir diğer grup G Grubu’nda yarış kızışıyor. Pelitli’nin hükmen kazandığı haftada Çayırova Belediye, Karadeniz Sportif’i 9-0, Yavuz Selim deplasmanda Gebze Balkan’ı 3-1, Mustafapaşa da Çayırova Serhat’ı yine 3-1 mağlup etti. Grupta 8’de 8 yapan Pelitli 24 puanla lider, Çayırova Belediye Eğitim 21 puanla ikinci, Gebze Yavuz Selim ise 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Güncelleme: 25 Mart 2024 14:38
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
yaser 09:59 - 26 Mart 2024

d grubunda nusretiyesporu izleme fırsatım oldu net şampiyon bir kere çok belli hem kaliteli oyuncu grubu hem kaliteli oyun ne yaptığını bilen bir yapıları var özellikle stoper serkan yaş 35-36 ama alt yapıdan çıkan oyuncu gibi adeta parlıyor kanat oyuncuları tunahan fatih merkezde sezgin ve talha ile müthiş bir merkez kurulmuş şimdiden 1 küme de başarılar diliyorum ...

0 Beğenmedim
X