Karamürsel, BAL'a koşuyor! “0-1”
20 Nisan 2024 17:42

Karamürsel, BAL'a koşuyor! “0-1”

Süper Amatör Play-Off Ligi’nde bugün birbirinden önemli maçlar oynandı. Karamürselspor deplasmanda Darıca Türkeli’yi Behlül’ün ilk yarıdaki golü 1-0 mağlup etti ve Bağdat’ın yenilmesi ile liderliğe yükseldi.

 

BEHLÜL KLASINI KONUŞTURDU

Darıca Nene Hatun Stadı’nda oynanan maçta baştan sona heyecan ve çekişme hakimdi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 38. dakikasında deplasmanda mücadele eden Karamürselspor sezonun flaş isimlerinden Behlül Civelek’in golü ile öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı. İlk 45 dakikadaki çekişme ikinci yarıda da devam etti.

 

TAKIM SAVUNMASININ GAYRETİ

Karamürsel ekibinde kaptan Sezgin gördüğü kırmızı kartın ardından Karamürsel ekibi maçta 10 kişi kaldı. Beraberlik golünü bulmak için tüm hatları ile eksik rakibine yüklenen Darıca Türkeli, çok iyi takım savunması yapan Karamürsel’i ve kaleci Mehmet’i geçemeyince Karamürsel’in sarı lacivertli ekibi hayati maçı 1-0 kazanmasını bildi.

 

BEYLİKBAĞI, BAĞDAT’I MAĞLUP ETTİ

Grubun diğer maçlarında Bağdatspor deplasmanda Beylikbağı’na 1-0 mağlup oldu. Beylikbağı’nın golünü Fuat attı. Bağdat ekibi bu maçta 10 kişi kaldı ve ağlara giden 2 topu ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Çayırova evinde Körfez Gençlerbirliği’ni 2-0 yendi ve ikinci sıraya yükseldi. 24 Nisan’da ise sezonun kader maçlarına çıkılacak.

 

ÇARŞAMBA GÜNÜ KIYAMET KOPACAK

Çarşamba akşamı üçüncü Bağdatspor’un rakibi ikinci Çayırova olacak. Avni Kalkavan Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. Aynı gün ve saatte Karamürselspor, Körfez Gençlerbirliği’ni ağırlayacak, Beylikbağı’nın rakibi ise Darıca Türkeli olacak. Süper Amatör Play-Off Ligi’nde dananın kuyruğu belki de çarşamba günü kopacak!

 

SÜPER AMATÖR PLAY-OFF LİGİ PUAN DURUMU

 

1.

Karamürsel

8

4

4

0

6

2

4

16

2.

Çayırova

8

5

0

3

15

8

7

15

3.

Bağdat

8

3

4

1

9

5

4

13

4.

Beylikbağı

8

3

2

3

8

9

-1

11

5.

Darıca Türkeli

8

2

1

5

8

13

-5

7

6.

Körfez GB.

8

1

1

6

6

15

-9

4

 

8. HAFTANIN SKORLARI

Beylikbağı

Bağdatspor

Çayırova

Körfez GB.

Darıca Türkeli

Karamürsel

 

9. HAFTANIN PROGRAMI – ÇARŞAMBA 19.00

Bağdatspor

Çayırova

Beylikbağı

Darıca Türkeli

Karamürsel

Körfez GB.

 

SON HAFTA

Darıca Türkeli

Bağdatspor

Çayırova

Karamürsel

Körfez GB.

Beylikbağı

 

Fuat Göksu… 38 dakikada ceza sahasına yapılan ortada topu önünde bulan Fuat Göksu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. İlk yarı tek golle sona erdi. İkinci yarıda Bağdatspor beraberliği bulmak için elinden geleni yaptı. Kırmızı siyahlılar iki kez topu çerçeveden içeri geçirse de pozisyonlar ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı. Maçın son düdüğü ile birlikte Beylikbağı maçı kazandı ve puanını 11’e çıkararak ilk 2 şansını son 2 haftaya taşıdı. Bağdat ekibi ise şampiyonluk yolunda ağır yara aldı ve liderliği Karamürsel’e ikinciliği ile Çayırova’ya bıraktı.  24 Nisan’da kader maçına çıkılacak ve Bağdatspor’un rakibi Çayırova olacak. Avni Kalkavan Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak.           Aynı gün ve saatte Karamürselspor, Körfez Gençlerbirliği’ni ağırlayacak, Beylikbağı’nın rakibi ise Darıca Türkeli olacak.

Güncelleme: 20 Nisan 2024 17:44
BENZER HABERLER
X