Özhan Kurt, Başkent'ten 2 görev alarak döndü!
19 Nisan 2024 22:36

Özhan Kurt, Başkent'ten 2 görev alarak döndü!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt, Genel Merkez Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kurt’a ayrıca Genel Merkez Basın Sözcülüğü görevi de sunuldu.

 

İLHAN ERDEM 270, ALİ ULUYOL 168

Ankara Spor Bakanlığı’nda gerçekleştirilen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 14. Olağan Genel Kurulu seçiminde, Kocaeli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin ciddi anlamda desteklediği İlhan Erdem, gerçekleşen seçim sonucu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği genel başkanı oldu. 270 oy alan İlhan Erdem seçimi, 168 oy alan Ali Uluyol karşısında kazandı.  

 

METİN TOKAT SALONDAN ÇIKARILDI

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt, Genel Merkez Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kurt’a öte yandan Genel Merkez Basın Sözcülüğü görevi de sunuldu. Genel kurulda ilginç bir olay yaşandı. Salona giren Metin Tokat doğal delege olmadığı için emniyet mensupları eşliğinde salondan çıkarıldı. TFFHGD Kocaeli Şubesi yaptığı açıklama ile Başkan İlhan Erdem’i ve çok önemli iki görev alan Özhan Kurt’u kutladı.

 

ONURLANDIK

Yapılan açıklamada “İlhan Erdem başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.  Ayrıca Sn. İlhan Erdem başkanımız Kocaeli Şube Başkanımız Sn. Av. Özhan Kurt ‘a Genel Başkan Yardımcısı ve Basın sözcülüğü görevi vererek bizleri onurlandırmıştır. Sn. İlhan Erdem Başkanımıza teşekkürlerimizi sunar, hakem ve gözlemci camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Güncelleme: 19 Nisan 2024 22:38
X