İlyas Kubilay Yavuz: Kocaelispor’da unutulmaz bir hikaye yazdık
09 Nisan 2024 21:36

İlyas Kubilay Yavuz: Kocaelispor’da unutulmaz bir hikaye yazdık

Kastamonuspor’un başarılı orta saha oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz “Kocaelispor’da çok güzel bir hikaye yazdık. Kastamonu ile de bunu başarmak istiyoruz. 4’te 4 yaparsak şampiyonuz” dedi.

HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Derince ile güzel bir maça çıktıklarını ifade eden İlyas Kubilay şu şekilde konuştu: Güzel bir müsabaka oldu. Zeminle ilgili şartlar bizim açımızdan zordu ama ilerleyen dakikalarda adapte olmayı başardık. Kazanmamız gerekiyordu, kazanamadık ama hala 4’te 4 yapmamız halinde şampiyon biz olacağız. Önümüzde Amed müsabakası var. Hepimiz için önemli bir maç. O maça en iyi şekilde hazırlanıp şampiyonluk adına büyük bir adım atacağız.

 

ONLARI MAHCUP ETMEK İSTEMİYORUZ

Geçen yıl ki iskelet kadromuz çok üst düzey bir kadroydu. Kastamonuspor da bu iskelet kadrodan bazı oyuncuları takımına katmak istedi. Biz de onları mahcup etmeyip bu hedefin içinde tuttuğumuz için çok mutluyuz. Kocaeli’de de çok güzel bir hikaye yazdık. Şimdi Kocaelispor da yeni bir hikayenin peşinde. Umarım Süper Lig’de Kocaelispor armasını görürüz. İki camiaya da sezon sonu şampiyonluk nasip olsun. Herkesin bayramı mübarek olsun.

Güncelleme: 09 Nisan 2024 21:37
BENZER HABERLER
X