Engin Koyun’dan takıma başarı dileği
12 Nisan 2024 13:32

Engin Koyun’dan takıma başarı dileği

Kocaelispor’un bayramlaşmasına katılan ve burada konuşan eski başkan Engin Koyun “Her şeyimle yanınızdayım. Sezon sonu Recep başkanımızın kolunu kaldıracağız ve bu şehre şampiyonluk yaşatacağız. Hepinize inanıyor ve güveniyorum” dedi.

 

BAYRAĞI DAHA BÜYÜK HEDEFLERE GÖTÜRECEKTİR

Kocaelispor’un bayramlaşmasına katılan eski başkan Engin Koyun, Recep Durul, yönetim ve takıma başarı dileyerek şu ifadelere yer verdi: Recep başkanımıza ve yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ediyorum. Recep Durul benim 30 yıllık dostum, ağabeyim… İnanıyorum ki bıraktığımız bayrağı daha büyük hedeflere götürecektir. Biz de her şeyimiz ile beraber kendilerinin yanındayız. Bilinmesi gerekir ki hiçbir ayrımımız yoktur.

 

EKREM CAN’A ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Teknik heyetimize ve takıma yürekten inanıyor ve güveniyorum. Sezon sonu arzu ettiğimiz Süper Lig sevinciniz hep birlikte yaşayacağız inşallah. Ekrem Can kardeşimizin de bu camiaya önemli bir hizmeti var. Birlikte kabrine gideceğiz. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyor, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, dualarımla, her şeyimle yanınızdayım. Sezon sonunda Recep başkanımızın kolunu havaya kaldıracağız, şampiyonluğu bu şehre hep birlikte getireceğiz.

Güncelleme: 12 Nisan 2024 13:34
X