Eyvah! Çayırova yenildi... Kağıtspor düşüyor!
15 Nisan 2024 19:03

Eyvah! Çayırova yenildi... Kağıtspor düşüyor! "86-92"

Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Çayırovaspor sahasında son sıradaki Konyaspor’a 92-86 mağlup oldu. Bu şok yenilginin ardından Konya ekibi ligde kalmak için umutlandı, kentlisi Kağıtspor ise ateşin içinde kaldı.

 

MAÇA FELAKET BAŞLADILAR

Çayırova’da çok kritik bir maç geride kaldı. Play-Off oynamayı garantileyen Çayırova Basketbol takımının rakibi son sıradaki Konyaspor’du. Konya ekibi bu maçı kaybetse ligden düşecek, Kağıtspor ise son maçında Balıkesir’i mağlup etmesi ile ligde kalacaktı. Ancak maça akıl almaz derecede kötü başlayan Çayırova ilk çeyreği 24-9 geride tamamladı.

 

KONYA’YA DA 26 SAYI GERİYE DÜŞMEZSİN

İkinci yarıda fark bir ara 26 sayıya kadar çıktı. İlkan Karaman ve Watkins’in bireysel çabaları ile farkı eriten Çayırova son dakikaya 5 sayı geride girse de Green’in üçlüğü girmedi, Konyaspor ise serbest atışlarda hata yapmadı ve yeşil beyazlılar mücadeleyi 92-86 kaybetti. Bu sonucun ardından Konyaspor son hafta ligde tutunma maçına çıkacak.

 

AHLARLA VAHLARLA DÜŞÜYORLAR!

Kağıtspor son hafta Balıkesir’i mağlup etse dahi Harem, Orman ve Konya da maçlarını kazanırsa Kağıtspor küme düşecek. Öte yandan 1 galibiyet fazlası olan Kapaklı son hafta şampiyonluk mücadelesi veren Sigortam’a yenilirse, ikili averajda Kapaklı +1 iyi olduğu için Kağıtspor 5’li averaja göre lige veda edecek. Bu trajik tablonun ardından tüm gözler pazar günkü sezonun son haftasına çevrildi.

Güncelleme: 15 Nisan 2024 19:04
X