Emir Ortakaya: Ömrümde böyle maç oynamadım
04 Nisan 2024 17:02

Emir Ortakaya: Ömrümde böyle maç oynamadım

Kocaelispor’un başarılı savunmacısı Emir Ortakaya, Göztepe galibiyeti ile ilgili olarak “Hayatımda böyle bir maç oynamadım. En son umutlar ölür” dedi.  

3’Ü DE HAKLI PENALTIYDI

Emir Ortakaya açıklamalarında şunları dile getirdi: 2-0 geriye düştük ancak herkes çok iyi mücadele etti ve maçı bırakmadı. 3 penaltı kazandık, 3’üde doğruydu. Hayatımda böyle bir maç oynamadım, görmedim de... Bizim için en son umutlar ölür. Galip geldiğimiz için çok mutluyum.

 

ATMOSFER MÜTHİŞTİ

Taraftarımızın varlığı bizi çok olumlu etkiliyor. Maç öncesi sosyal medyadan da görüyoruz doluluk oranlarını. Müthiş bir atmosfer vardı. Duygusal anlar yaşadık. Bize olan desteklerini hiç esirgemediler ve yanımızda oldular. Taraftarlarımız desteğini hiç esirgemedi. Geriye düşsek de protesto etmediler, arkamızda durdular. Biz de onları sevindiysek edebildiysek ne mutlu bize.

 

AİLEME ARMAĞAN EDİYORUZ

Kendi kalesine attığı golü ve ardından yaşadıklarını anlatan Emir Ortakaya, “Futbol hatalar oyunu. Talihsiz bir pozisyondu. Kim ister kendi kalesine gol atmayı. Ama olan oldu sonrasında biz işimize baktık ve kazandığımız penaltıdan sonra da ayağa kalkmasını bilerek maçı çevirdik. Bu galibiyeti aileme armağan ediyorum” diye sözlerini tamamladı.

Güncelleme: 04 Nisan 2024 17:08
X