Fırat Okul: Derdimiz kulübümüzü yaşatmaktı
30 Mart 2024 23:47

Fırat Okul: Derdimiz kulübümüzü yaşatmaktı

Bu sezon mevcut şartlar dahilinde çok başarılı bir sezon geçiren ve normal sezonu dördüncü bitirerek Galatasaray’a hakemlerin berbat yönetimleri sonrası şanssız bir şekilde elenen İzmit Belediyespor’da Başantrenör Fırat Okul sezon değerlendirmesi yaptı ve “Biz gönüllerin şampiyonu olduk” dedi.

AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE

Nereden başlasam nasıl anlatsam…. Dört buçuk sezon boyunca Türkiye kupası finali, Euroleague sezonu, TKBL'ye düşüş, imkansız gibi gözükse de TKBL Play-Off şampiyonluğu, herkesin “Düşer” diye baktığı sezonda lig dördüncülüğü ve Play-Off'ta başa baş mücadele. Zorlu şartlarda derdimiz kulübümüzü yaşatmak ve yaşamaya çalışmak idi. Hayatımıza kattığı her tecrübe için pişmanlık değil sadece şükranlarımı sunarım.

 

CANIM OYUNCULARIM

Bu sezon en anlamlı ve değerli sezon olarak kayıtlara geçti. Benim hep yanımda olan Staff'ım, Onur ve Murat baş kahramanlarım. Bu yıl tanıdığım ama derdimize ortak olan ağabeylerim Hakan ve Emre… Bu başarının gerçek kahramanları canım oyuncularım… Her şeyi beraber yaptık. Biz gönüllerin şampiyonu olduk.

 

DAHA GÜZEL HİKAYELER İÇİN

Gelecek yıllar ne gösterir nerelerde oluruz bilmiyorum ama desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve maçlarımızı izlemeye gelen, bize güç katan taraftarımıza teşekkürlerimi borç bilirim. Daha güzel hikayeler oluşturmak ve karşılığını almak üzere saygıyla sağlıcakla kalın.

Güncelleme: 30 Mart 2024 23:49
X