Baçspor efsanesi dönüyor! “4-0”
22 Nisan 2024 14:55

Baçspor efsanesi dönüyor! “4-0”

2. Amatör Lig’de şampiyonlar bir bir belirlenmeye devam ediyor. B Grubu’nda mücadele eden Baçspor, Körfez İlçesi Birlikspor’u 4-0 mağlup etti ve adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Kocaelispor tarihi açısında çok önemli bir isim olan ve bu yıl futbolda atağa kalkan Baçspor ilk yılında şampiyonlukla tanıştı. Yeşil siyahlılar pazar mesaisinde Körfez İlçesi Birlikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Baçspor’a şampiyonluk için beraberliğin karşılaşmanın ilk yarısında Baçspor’un 2-0’lık üstünlüğü vardı, iki gol de Murat Gögercin’den geldi.

 

MURAT GÖGERCİN ŞOV

İlk yarının son anlarında Körfez ekibinde Özkan düşürüldü ve takımına penaltı kazandırdı. Ancak başarılı file bekçisi Onur, sağına uzanarak penaltıyı çıkardı. 64’te Baçspor farkı 3’e çıkardı. Murat Gögercin’in trivela ortasında Ferdi Aksakal kafa vuruşu sonrası fileleri havalandırdı. Maçın son bölümlerinde Murat ceza sahasına soldan giren maçın yıldızı Murat kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu.

 

DERİNCE BİRLİK VE NUSRETİYE DE ŞAMPİYON

Kalan sürede başka gol olmadı ve Baçspor bitime 3 maç kala adını 1. Amatör Lig’e yazdırdı. Maçın ardından Başkan Onur Ak, Genel Koordinatör Ercan Gündüz, antrenörler Nazif Uçar ve Mehmet Akif Karaman ile kaptanlar Ferdi Aksakal, Tümay ve kaleci Onur şampiyonluğu değerlendirdi. Öte yandan C Grubu’nda Derince Birlik, D Grubu’nda da Nusretiyespor şampiyonluğunu ilan eden diğer takımlar oldu.   

 

 

Güncelleme: 22 Nisan 2024 15:09
BENZER HABERLER
X