$ Dolar 48,6524 %0,06
€ Euro 56,1523 %-0,05
£ Sterlin 65,4601 %-0,23
Altın $4.343,95 %1,17
Gümüş 100,55 %1,08
Okullar Arası Türkiye Korfbol Şampiyonası’nda Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi öğrencileri, üstün bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Kocaelispor, 38 maçın 21'ini kazanarak şampiyon oldu Süper Lig'in yeni takımı, bu sezon 7 penaltının 4'ünü atabildi. Körfez ekibinde kaptan kaleci Gökhan sahada en çok kalan isim oldu. İşte şampiyonun istatistikleri.
Kocaelispor’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile yollar kesin olarak ayrıldı. Yeşil siyahlı kulüpten resmi açıklama yayınlandı.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Kerem Erman teşekkür mesajı yayınladı. 16 yıl sonra 1. Lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erman, Kocaelispor’un Süper Lig’e çıkmasına katkı sunanlara şükranlarını sundu.
Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarında stada zarar verildi. Gündüz saatlerinde ortaya çıkan manzara hiç de iç acıcı değil.
16 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Kocaelispor şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra eğlenmeye devam etti. Bayhan, Tiryakinim ile yine mest etti.
16 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Kocaelispor şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra eğlenmeye devam etti. 21.41’deki görüntü herkesi büyüledi.
Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarında stada zarar verildi. Üzücü görüntülerin faturası Kocaelispor’a çıkacak.
Kocaelispor, 1. Lig’in son maçında Karagümrükspor karşısında mücadeleyi 4-1 önde kazandı ve sezonu 72 puanda tamamladı. Oğulcan Çağlayan attığı 3 golle gol sayısını 21’e getirdi ve krallıkta Wesley’i yakaladı.
Kocaelispor, Karagümrükspor karşısında mücadelenin ilk yarısını 4-1 önde tamamladı. Oğulcan Çağlayan attığı 3 golle gol sayısını 21’e getirdi ve krallıkta Wesley’i yakaladı.
Kocaelispor’un eski futbolcu ve teknik direktörlerinden Engin Korukır, yeşil siyahlıların son maçını yerinde izledi. Deneyimli teknik adam Süper Lig’de hata lüks
Kocaelispor’un şampiyonluğunu kutlayan HARBİ, ASO Diyarbakırspor’un anlamlı ifadeleri alkışlandı.
İlimizde bir dönem futbol oynamış Soner Aksal’ın şirin kızı Nil Aksal, Oğulcan Çağlayan abisinden aldığı forma için teşekkür gönderdi.
Motokrosunun en prestijli organizasyonu olan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), bu yıl 8’inci kez Türkiye’de yarış tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Adeta şölen havasında geçen U-13 liginde İzmit Maltaspor’un başarılı golcüsü Kutay Yakar inanılmaz bir performans ortaya koydu.
Avrupa Karate Şampiyonası’nda 67 kilo erkekler kumite kategorisinde mücadele eden İzmit’in gururu, Kâğıtsporlu milli sporcu Ömer Özer, Avrupa Şampiyonu oldu.
2. Amatör Lig E Grubu’nda oynanan ve Pazarköyspor’un 2-1 kazandığı maçın ardından Kızderbent Spor Kulübü’nden hakeme tepki vardı. Yeşil siyahlılar maç ile ilgili açıklama yayımladı.
Antalya’daki şampiyonaya gidecek olan Dilovası Masterler’in uğuru Muhammed Emin şampiyonluktan da emin!
Dilovası Masterler takımı genel kaptanı Kenan Topçu, geçen yıldan daha güçlü bir kadro ile Antalya’ya gideceklerini ifade etti.
Birinci Lig Şampiyonluğunu doyasıya yaşayan Kocaelispor’un dev bayrağı Körfez Kirazlıyalı’ya asıldı
Dilovası Masterler takımının genel menajerleri Sedat Sözen ve Erkan Babur, Antalya’dan bu yıl da kupa ile döneceklerine inandıklarını belirtti.
İlimizi Amerika’da başarı ile temsil eden İlayda Cansu Kara’nın antrenör babası Ecevit Kara, kızı ile gurur duyduğunu ifade etti ve kendisi “Baba ben dünya yıldızı olmak istiyorum” dedi.
Bu akşam planlanan Körfez Turu organizasyonu iptal edildi.
1. Lig şampiyonu Kocaelispor kupasına kavuşuyor. Şampiyon, yarın (Pazar) gerçekleşecek kupa töreni öncesinde İzmit Körfezi’nde vapurla şampiyonluk turu atacak.
Yeni sezon öncesi kadro çalışmalarına başlayan Kocaelispor’da hedef Gölcüklü stoper Ertuğrul Ersoy. Başarılı futbolcu için Bursaspor da yoğun bir baskı yapıyor.
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Antalya’da zorlu bir turnuvada boy gösterecek olan Dilovası Masterler takımına başarı dileğinde buldu.
KASKF Başkanı Murat Aydın, Bölgesel Amatör Lig’de Play-Off mücadelesi veren Gölcükspor’a başarı dileğinde bulundu.
Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselmek isteyen Gölcükspor’da Play-Off maçları öncesi sevindirici bir gelişme yaşandı.
Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Gölcükspor, Play-Off sürecinin ilk maçına çıkıyor. Kırmızı siyahlılar 11 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te Bursa Mustafakemal Paşa İlçe Stadı’nda Hendekspor ile oynayacak.
Kocaelispor’un kardeş takımı Antalyaspor’un U-17 takımı Anamur mevkiinde taşlı saldırıya uğramıştı. Yaşanan olay üzerine Hodri Meydan’dan kınama yayınlandı.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimi öncesi ziyaretlerini sürdüren Yeni Oluşum Grubu adayı ve aynı zamanda Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra, Kartepe’deki kulüplerle bir araya geldi.
Antalyaspor U-17 takımı Hatayspor maçı yolculuğunda hareket halindeyken Anamur'da taşlı saldırıya uğradı.
4 hafta önce Süper Lig’e yükselen Kocaelispor bu sezonun veda antrenmanlarını yapıyor. Yeşil siyahlılarda hedef sezonu 3 puanla tamamlamak.
Kocaelispor’un Honduraslı futbolcusu Rigoberto Rivas antrenman öncesinde yaptığı açıklamada “Şampiyon olacağımızı biliyordum” dedi.
Kocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Herkesin hayal ettiği hedefe ulaştık” dedi.
Dilovası Masterler futbol takımı Antalya yolcusu. Temsilcimizde hedef kupayı şehrin dışına bırakmamak.
Sanata, sanatçıya ve kültüre çok büyük hizmetleri olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mayıs ayı içinde bir birinden güzel kültür-sanat etkinliklerine imza atıyor.
Uzun yıllar sonra Kocaeli’den bir takımımızı profesyonel lige çıkarma şansımız var. Play-Off sistemi bu yıl oldukça zorlu geçecek.
2. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Yenidoğan Serdarspor’da teknik sorumlu Yunus Emre Ece açıklamasında “Biz şampiyon olacağız” dedi.
Kocaelispor’un tarihi simgelerinden biri olan Baç’taki binasın bulunduğu mevkiinin tekrar Kocaelispor’a verilmesi için basın açıklaması yapıldı.
Kocaelispor'un kullanımına sunulacak Sevindikli Tesislerinin yapım ihalesine 4 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 739 milyon 307 bin lira olarak belirlenen ihalede milyonlar havada uçuştu.
1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 16 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Kocaelispor'un 10 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştireceği tekne turunun rotası belli oldu.