$ Dolar
€ Euro
£ Sterlin
Altın
Gümüş
Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Okullararası Genç Erkekler Futsal Final Müsabakası’nda Gebze Anibal Anadolu Lisesi’ni 5-4 mağlup ederek şampiyonu oldu!
Karate Ligi Final Etabı geçen hafta sonu Bursa Gemlik Spor Salonunda 16 il, 54 kulüpten 620 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Final etabında Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları 4 birincilik 2 de üçüncülük elde ederek Bursa’dan madalyalarla döndüler.
İzmit Yeşilova’da TFF Eski Başkanı merhum Hasan Doğan’ın adının verildiği gençlik merkezinde ilerleme yüzde 50 seviyesine ulaştı
Körfez ilçedeki yetenekleri keşfedip, onlara voleybolu sevdirerek güçlü bir alt yapı kurmak için çalışmalar başlatan Körfez Belediyesi çalışmalarına hız verdi.
Büyükşehir’in ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik programında hizmet veren Bilgievlerinin hizmet kalitesinden 2023 yılında 23 bin 165 öğrenci faydalandı
Karatede Yıldızlar, Küçükler, Minikler (Kız-Erkek) Okul Sporları müsabakaları 162 sporcumuzun katılımıyla gerçekleştirildi. Kocaeli, bu tür organizasyonları ne kadar düzenli yaptığını bir kez daha ortaya koydu.
Kocaeli Küçükler - Minikler ve Yıldızlar MEB Okul sporları Karate il seçmeleri yapıldı. Seçmelerde Körfezli sporcular başarı elde etti.
İlimizin genç ve yetenekli santrforlarından Efe Avcı attığı gollerle takımını ayakta tutmaya devam ediyor. Efe son maçta rakip fileleri tam 4 kez havalandırdı.
Süper Amatör Lig B Grubu'nda oynanan hafta arasının son maçında Bekirderespor deplasmanda Arslanbey Organize'yi Muhammed’in golü ile 1-0 mağlup etti ve ligde kalma yolunda hayati bir 3 puan cebine koydu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un akşamki antrenmanını ziyaret etti. Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleşen antrenman öncesinde konuşan Büyükakın “Arkanızda olduğumuzu bilin” dedi.
Genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Somaspor, kancayı Yuvacıkspor’un yıldızı Soner Ulusoy’u renklerine başladı.
BAL 2. Grup’ta sezonun ilk yarısını istediği gibi geçiremeyen ve devre arasında kadrosundan birçok oyuncu ile yollarını ayıran Kullarspor, kaleye flaş bir ismi kattı. Kocaelispor’un eski kalecilerinden Metin Erol, kırmızı siyahlı kulüple anlaşma sağladı. Resmi duyurunun yapılması bekleniyor.
Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan Duhan Aksu, yeşil siyahlı kulüp tarafından resmen duyuruldu.
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta yer alan Kocaeli takımlarından Gölcükspor'un devre arasına kadrosuna kattığı futbolculardan Oktay Pop bireysel antrenmanlarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.
Gölcükspor’da Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner'in rapor doğrultusunda yapılan transfer çalışmaları devam ediyor. Öncelikli olarak eski kaptanı Oktay Pop ve Burak Toker ile anlaşılmasının ardından dört yeni futbolcu ile daha anlaşma sağladı.
Gölcük Belediyespor Genç Erkek Voleybol Takımı sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Antalya kampını ve ikinci yarıdaki hedeflerini Nokta Gazetesi ile paylaştı. Uzuner “İkinci yarının lideri olmak istiyoruz” diye konuştu.
Antalya kampı devam eden Gölcükspor, Oktay Pop, Burak Toker ve Enes Ocak’tan sonra iki eski futbolcusu Mertcan Badur ile Tolunay Bekçi’yi yeniden renklerine bağladı.
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor, Antalya’daki devre arası kampında ilk hazırlık maçını Manavgat Belediyespor ile yaptı ve mücadeleden 1-1'lik berabere kaldı.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda grubun iyi futbol oynayan takımlarından Başiskele Belediyespor sahasında Osmanlı 41 Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup etti
Gölcük Belediyespor bünyesindeki tekvando branşında yer alan 407 sporcu düzenlenen törenle kuşak atladı.
Büyükşehir’in Kocaelili çocukların ücretsiz ders aldığı spor okullarında 9 branşta 128 spor tesisinde 180 antrenör ile 44 bin 766 öğrenciye hizmet verildi
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde Kültür Sanat Komisyonu, TMMOB Gebze Bileşenleri desteğiyle gazetecilere ve halka açık tavla turnuvası düzenliyor. 21 Ocak’ta düzenlenecek turnuvada en az 50 tavlacı mücadele edecek. İlk üçe tavla ve kupa ödüllü ücretsiz turnuvada Derinceli SMA hastası Eslem Lina bebek için stant açılacak
Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Kocaelispor’da sol bek mevkisi için isim netleşti. Yeşil siyahlılar Tuncer Duhan Aksu ile anlaştı. Futbolcunun imzaya geleceği öğrenildi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eyüpspor maçı öncesi soruları yanıtladı.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Koyun Eyüp maçında stadın dolması gerektiğini söylerken sevkler için de görüşlerini belirtti ve “Vicdanen rahatız… Yapmamız gerekeni yaptık” dedi.
Kocaelispor’un son transferi Ramil Şeydayev imza töreninde duygularını paylaştı. Azerbaycanlı futbolcu Kocaelispor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.
Kocaelispor’un yeni transferi Azerbaycan Milli Takım futbolcusu Ramil Şeydayev kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı attı. Ramil ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Kocaelispor devre arasında 6 futbolcu ile yollarını ayırdı, an itibari ile 4 futbolcu ile anlaşma sağladı. İşte devre arası gelen-giden raporu…
Kocaelispor’un başarılı stoperi Emir Ortakaya, Eyüpspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ikinci yarıya Sarıyer galibiyetiyle başlayan Belediye Derincespor devre arasının ikinci transferini gerçekleştirdi.
Bu yıl 12.’sinin düzenleneceği ve Full Medya ana sponsorluğunda organize edilen Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda kura çekimi 26 Ocak’ta gerçekleşecek.
Kocaelispor Kulübü ve Başkan Engin Koyun ile iki yönetici hakem rezaletinin yaşandığı Manisa Futbol Kulübü maçının ardından yapılan paylaşımlar nedeni ile disipline sevk edildi.
Kocaelispor’un santrforlarından Christian Kouakou baba oldu. Koukau bebeklerine Leona adını verdi.
Gölcükspor’un Antalya kampı devam ettiği Hane Garden Otel'de devam eden kampta moraller de iyi. Kampların klasiği haline gelen gençlerin saçlarını tecrübeli futbolcu Serbay Yağız kesti.
Bu pazar Alikahyaspor ile Uzuntarla Belediyespor, Süper Amatör Lig’e yükselme maçında karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımın başkanı bir araya geldi ve güzel bir görüntü ortaya çıkardı.
1 Amatör Lig’de pazar iki final maçı futbolseverleri bekliyor. Süper Amatör Lig’e çıkacak olan son iki takımın belirleneceği maçların programı belli oldu.
Manisa FK, konuk ettiği Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı “Futbol hatalar oyunu… Hakem de hata yapacaktır” dedi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa Futbol Kulübü maçının ardından yaptığı açıklamada “Bu maç tarihe kara bir leke olarak geçmiştir” dedi.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda Doğantepespor ile Çayırova Menderes karşılaştı. Doğantepe zorlu maçı 3-2 kazandı ve Ufuk Öğütveren’in takımın başına gelmesi sonrası birisi hükmen olmak üzere üst üste altıncı maçını kazandı.
Kocaelispor Kulübü Engin Koyun, Manisa Futbol Kulübü maçındaki skandal hakem kararları ile ilgili Kocaeli Stadı’nda basın açıklaması yaptı.
İlimizi Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde temsil eden İzmit Zirve Spor Kulübü, Kırklareli Fen Bilimleri Basketbol Kulübü ile karşılaştı. Kızlar maçı 80-58 kaybetti.