$ Dolar 45,2253 %0,00
€ Euro 53,2770 %0,68
£ Sterlin 61,6603 %0,66
Altın $4.695,88 %3,06
Gümüş 111,86 %5,66
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’tan şampiyonluk teşekkürü geldi. Açıklama şu şekilde…
3. Lig 2. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, Kuşadasıspor’u konuk etti. Darıca İlçe Stadı’ndaki maç 1-1 sona erdi ve ligde kalan Darıca’yı yeni sahipleri de izledi.
Kocaelispor ile Kastamonuspor sezonun 37. maçında karşı karşıya geledi. Kocaeli Stadı’ndaki maçı Kocaelispor 2-1 kazandı ve şampiyonluğunu ilan etti.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bu yıl 2’si garanti 4 şampiyona sahip olacaklarına inandıklarını belirtti ve İzmit Belediyespor’u Antalya’daki galibiyetinden ötürü tebrik etti.
Kocaelispor sezonun 37. maçında Kastamonuspor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadeleyi 88. Dakikada Mehmet Yılmaz’ın ayağından bulduğu gol ile 2-1 kazanan yeşilsiyahlılar sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve hedefini en kötü normal sezon ikinciliği olarak belirleyen Belediye Derincespor sezonun 33. haftasında Hacettepe ile karşılaştı. TFF’nin daha önceki programında maç Asaş Stadı’nda oynanacaktı ancak maçın stadı değişti ve mücadele suni çimle kaplı Çubuk İlçe Stadı’na alındı.
3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor, Hacettepe ile deplasmanda karşılaştı. Sarı lacivertliler suni çimde oynadığı maçı Uğurcan Bekçi ve Mehmet Tosun’un penaltından attığı gollerle 2-0 kazandı.
Başarılı amatör kulübümüzden veda eden futbolcularına vefa…
İzmit Doğu Kışla Spor Tesisleri’nde düzenlenecek olan Dünya Halı Saha Şampiyonası başlıyor. Birbirinden yetenekli futbolcuların hünerlerini sergileyeceği dev organizasyonda bu akşam (Cuma) saat 20.00’de gösteri maçı, 21.00’de de Türkiye – Irak milli maçı TV 8.5’tan canlı yayınlanacak.
Kocaelispor’da yönetim kurulu yarın perşembe günü bir araya geldi.
Bu sezon Süper Amatör Play-Off Ligi’nde dördüncü olan ve BAL baraj maçı oynamayı kaçıran Derincespor’da başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Öz, Derincespor’a veda etti. Oğuzhan vedasını açıklar açıklamaz takımlar sıraya dizildi.
İlimizin kıdemli kademeli hakemleri Tolga Güldibi, Arzu Gördün ve Alper Çetin’in aylık eğitimleri devam etti.
19-25 Mayıs tarihleri arasında Uluslararası Mini Futbol Federasyonu tarafından Kocaeli’nde düzenlenecek olan Dünya Halı Saha Futbol Şampiyonası için geri sayım başladı. Sahanın halısı değişti, gösteri maçına için yeni isimler eklendi. Bu isimlerin arasında Kocaelispor’un son yıllara damgasını vuran golcüsü Taner Gülleri de yer aldı.
Kullarspor ile Dilovası Belediyespor arasındaki BAL baraj maçını Kullar ekibi Kubat Ceyhun’un 64. dakikadaki golüyle 1-0 kazandı ve BAL’da kaldı. Mücadeleye Dilovası Belediyespor taraftarı ilgi gösterirken Kullar’dan organize bir taraftar grubunun olmadığı görüldü.
Kocaelispor, Etimesgut Belediyespor ile Ankara Eryaman Stadı’nda karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar rahat bir tempoda götürdüğü maçı Samed Ali’nin 2 ve Emre Nefiz’in golleriyle 3-0 kazandı ve puanını 81’e çıkardı. Buca’nın Van’ı mağlup etmesi ile şampiyonluk turu 16 Mayıs’ta İzmit’teki Kastamonuspor maçına kaldı.
Kocaelisporlu taraftarlar salı günü çifte şampiyonluk turu görmek için saatleri geriye doğru saymaya başladı. Önce Türkiye şampiyonu olan Kocaelispor U-17 takımı taraftarı selamlayacak ve turunu atacak. Ardından A takım sahne alacak ve Kastamonuspor ile berabere bile kalsa bu kez onlar şampiyonluk turu atacak.
11. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın final gününde yer alan Kocaelispor’un eski futbolcularından, Teknik Direktör Soner Boz, Metin Özkan’a teşekkür etti.
Kullarspor’un başarılı stoperi Erdem Korkmaz Güner yaklaşık 1 ay kadar önce kasığından sakatlanmış ve sezonu kapattığı belirtilmişti. İkinci derece yırtığı olmasına rağmen çok büyük bir fedakarlık yapan Erdem, Dilovası Belediyespor ile oynanan kader maçında sahadaki yerini aldı.
Kocaelispor’da golcü futbolcu Samed Ali Kaya basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Sezon başından beri hepimizin çok büyük emeği var. Hazırlıklarımızı şampiyonluk parolasıyla yaptık. Artık sonundayız” dedi.
2. Lig Kırmızı Grup’ta Bucaspor’un 6 puan önünde liderliğini sürdüren Kocaelispor, Ankara Eryaman Stadı’nda Etimesgut Belediyespor’u rahat geçti.
Kocaelispor U-17 takımı, Yomraspor ile oynadığı Bölgesel Gelişim Ligi Türkiye finalini 3-0 kazandı… TFF’ye de tokat gibi cevap verdi.
Kocaelispor tarihinin önemli futbolcuları arasında yer alan ve 1997’deki Türkiye Kupası’nın kazanıldığı Trabzonspor maçında fileleri havalandıran isim olan Nuri Çolak, Nokta Gazetesi’ne konuştu.
Kısa adı KASKF olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği’ne tahsis edilen yeni binanın açılışında konuştu. Aydın, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’a hitap ederek “Cumhurbaşkanı’nın eleştirildiği bu ülkede, o hiçbir şeye bakmıyorsa, siz de hiçbir şeye bakmayın” dedi.
Kocaelispor'un eski başkanlarından Muammer Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “Bir daha Kocaelispor’un maçına gelmeyeceğim” söylemi karşısında açıklama yayınladı. Açıklamada “Tahir Büyükakın şampiyonluk maçına gelmiyorsa, taraftar olarak bizim ayıbımızdır” ifadesini kullandı.
Kocaelispor’un başarılı sağ beki Mehmet Yılmaz salı günkü Kastamonuspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kocaelispor'un etkili futbolcularından Tayfun Aydoğan 3-0 kazanılan Etimesgut galibiyeti sonrası hem arkadaşlarını hem de Ankara’ya göç eden taraftarları emeklerinden ötürü kutladı. Tayfun öte yandan 16 Mayıs’taki Kastamonu maçı için de “İzmit’te cehennemi yaşatmamız lazım” dedi.
Etimesgut Belediyespor karşısında 3. golü atan, Kocaelispor'un başarılı futbolcularından Emre Nefiz, Eryaman Stadı'nı dolduran yeşil siyahlı taraftara teşekkür etti. Nefiz “Evimizde şampiyon olmak için her şey hazır" dedi.
Etimesgut Belediyespor galibiyetinin kilit ismi, 2 gol 1 asist ile oynayan Samed Ali Kaya, haftaya evimizde oynayacağımız Kastamonuspor maçı ile şampiyonluğu kazanacaklarını aktardı ve önemli olan gol krallığı değil takımın başarısı ve şampiyonluğu dedi.
Kartepe Belediye Başkanı M.Mustafa Kocaman, Kartepe Kulüpler Birliği’ne kazandırdığı binanın açılışında söz aldı. Kocaman “Anneler Günü’nü, Cumhur İttifakımızın zaferini ve Kocaelispor’umuzun şampiyonluğunu peş peşe coşku içinde kutlayacağız” dedi.
Kocaelispor’da salı günkü Kastamonuspor maçının hazırlıkları ciddi şekilde devam ediyor.
Kartepe Belediyesi taraftarından Kartepe Kulüpler Birliği’nin kullanımına tahsis edilen modern kulüp binası düzenlenen törenle açıldı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Play-off final serisi 2. maçında İzmit Belediyespor, Alanya Belediyesi Antalya Güneşi’ni konuk etti.
Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu, Kocaelispor’un 90’lı yıllardaki kadrosunun çok özel bir grup olduğunu ve bu kadronun unutulmayacağını belirtti.
Kocaelispor’un 1990’lı yıllarda ülkeye damga vurduğu süreçteki teknik direktörü olan Güvenç Kurtar, Nokta Gazetesi’ne bu sezon kırılması olası puan rekoru ile ilgili konuştu.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Kastamonuspor maçı öncesinde kalan iki maçı da kazanmak istediklerini belirtti ve “Önümüzde iki maç var. 1 puan bizi şampiyon yapıyor. Ancak biz maçlara bu şekilde bakmıyoruz. 2’de 2 yaparak sezonu tamamlamak amacındayız” diye konuştu.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun şampiyonluğu resmileştirdiklerinde yapacakları etkinlikle müzik yayınlamayacaklarını belirtti.
Kocaelispor’un 90’lı yıllarına damga vurmuş efsanelerinden Faruk Yiğit, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada Kocaelispor’u bu sezonki şampiyonluğundan ötürü kutladı.
Kocaelispor formasıyla 1994-96 ve 99 yıllarında mücadele eden, bir dönemin önemli 10 numaraları arasında yer alan Evren Turhan, 11. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda yer alan şöhretler arasındaydı. Evren Turhan Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Kocaelispor’a yakışan tek lig Süper Lig’dir” dedi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kartepe Kulüpler Birliği’ne tahsis edilen kulüp binasının açılışında söz aldı.
Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından, Gebze Hodrimeydan’ın sosyal medya sorumluluğunu yapan Emre Yanık, Nokta Medya Spor Müdürü Erdem Övüç’ün hazırlayıp sunduğu Yeşil Siyah programından Diogo forması kazanmıştı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, amatörlere verilen iftarda “Kocaelispor’un maçlarına gelmeyeceğim. Şampiyon olursak da, bu takımın şampiyon olmasını istemeyenlere kına göndereceğim” demişti.
2. Amatör Küme'de oynanan Gebze Yavuz Selim-Gebze Birlikspor karşılaşmasında maçın hakeminin Yusuf Balcı’ya 'Ses çıkarma ben buranın çocuğuyum İzmitliyim sen doğulusun' dediği iddia edilmişti. Bunun üzerine Yusuf Balcı Nokta Gazetesi’ne yaşananları anlattı.