$ Dolar 46,6224 %0,13
€ Euro 53,1027 %0,12
£ Sterlin 61,0494 %-0,01
Altın $4.070,64 %1,10
Gümüş 87,82 %1,48
Kocaelispor’un Vanspor’dan 1 yılı opsiyonluk 2.5 yıllığına renklerine bağladığı deneyimli stoper Alihan Kubalas resmi sözleşmeye imza attı.
Kocaelispor’un Vanspor’dan renklerine bağladığı Alihan Kubalas için Kocaelispor’un 2 lira milyon bonservis ödediğine dair çıkan haberlerin doğru olmadığı belirtildi.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda son iki maçını kaybeden Kocaeli Güneşspor bu cumartesi ligde kalmak için çaba sarf eden Darıca Kültür Martıspor’u konuk edecek.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren Mertspor ile Play-Off mücadelesi veren İhsaniyespor çok zorlu bir maça çıkacak.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda 9 maçtır galibiyet elde edemeyen Hisareynspor çok kritik bir maça çıkacak.
Süper Amatör Lig B Grubu’nun düşme hattında da büyük bir heyecan yaşanıyor.
Antalyaspor’da forma giyen Kandıralı futbolcu Gökdeniz Bayrakdar, 1. Lig takımlarından Bodrumspor’a kiralık gönderileceği öğrenildi. Dün akşam (Pazartesi) Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile görüşen Gökdeniz, Bodrumspor’dan gelen teklife sıcak baktı ve teklifi kabul etti.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Engin Koyun, takımın iyi yolda olduğunu ifade etti.
Kocaelispor’un Ümraniyespor’dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Emre Nefiz, takımı takip eden basın mensuplarıyla tanıştı ve İzmit’teki ilk röportajını verdi. Başarılı orta saha oyuncusu Kocaelispor taraftarı önünde oynamak için sabırsızlandığını ifade etti.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda final gibi bir maç oynanacak. Ligde kalmak mücadelesi veren Doğantepespor, konum olarak rakiplerine göre daha rahat bir noktada olan Arslanbey Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
1. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk düğümü cumartesi günü çözülüyor. Liderlik koltuğunda oturan Darıca Türkeli sezonun son maçında Çerkeşlispor’u konuk edecek.
3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nde transfer hamleleri devam ediyor.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Bağdatspor, Çayırovaspor ve Dilovası Belediyespor arasındaki zorlu süreçte normal sezonda kimin şampiyon olacağı merak ediliyor. 19. haftada Bağdatspor bu sezon ilk kez yenildi ve Bağdat’ın bileğini büken ilk takım Köseköy Ateşspor oldu.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda 24 Aralık 2022’de oynanan Gebze Beylikbağıspor – Dilovası Belediyespor maçı 67. dakikada hakem tarafından tatil edilmişti.
Kocaelispor’un genç futbolcularından Bedirhan Yıldız, haftanın ilk antrenmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı kanat oyuncusu her geçen gün geliştiğini ifade ederken, pazar günkü rakipleri Kırklarelispor’u mağlup edip sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.
1. Amatör Lig A Grubu’nda Körfez Gençlerbirliği şampiyonluğunu ilan etmiş, Acısu ve Kartepe Belediyespor ise küme düşmüştü. Grupta sonucu yanıt bekleyen tek bir soru kaldı. O da Play-Off’a hangi takımların kalacağı.
Kocaelispor’un alt yapısında yetişen, Süper Lig’deki kadrosunda da A takım için mücadele eden eski futbolcularından Uğur Daşdemir, birkaç gün önce 3. Lig’deki temsilcilerimizden Belediye Derincespor ile anlaşmıştı. İlk röportajını Nokta Gazetesi’ine yapan Uğur, güzel bir ortam bulduğunu belirtti ve takımın çok can yakacağını sözlerine ekledi.
Kocaelispor, Antalya Belek’te çok yorucu bir kampı geride bıraktı. 4 hazırlık maçının oynandığı süreçte yapılan ağır ve sert antrenmanlar takımı hayli yordu. Yorgunluklarını teknik kadroya aktaran yeşil siyahlı futbolcular Korona Kielce maçının ardından kampını noktaladı.
Kocaelispor’un eski futbolcusu ve teknik direktörlerinden, bu sezon Kocaelispor ile aynı grupta yer alan Fethiyespor’u çalıştıran Erhan Altın, Antalya kampının son gününde Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Verimli bir kamp geçirdiklerinin altını çizen Altın, hedeflerinin Play-Off olduğunu belirtti.
Antalya Lara kampı cuma gününe kadar sürecek olan Belediye Derincespor kamptaki son hazırlık maçını 3. Lig takımlarından Ergene Velimeşe ile oynadı.
Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’taki başarılı temsilcimiz Yuvacıkspor kadrosuna 5 futbolcu birden kattı.
Kocaelispor’un genç yeteneklerinden Yağız Gül, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Antalya’da verimli bir kamp dönemini geride bırakmak üzere olduklarını ifade eden Yağız, A takım temposuna ayak uydurmaya başladığını da belirtti.
3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor’da Antalya kampı neşe içinde geçiyor. Teknik kadro ve futbolcular uyum içinde çalışırken, emektar personel ise takımın tüm ihtiyaçları ile yakından ilgileniyor.
Antalya kampı sona eren Kocaelispor’un iki yetenekli futbolcusu Tayfun Aydoğan ve yeni transfer Emre Nefiz, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Röportajlar esnasında iki futbolcu da gazetemize yardımcı olurken birbirlerine bu sezonki beklentilerini ve hedeflerini yorumladı.
Değirmenderespor Basketbol Takımı, Kocaeli Bölgesi 2022-2023 Vezir Bacıoğlu Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde şampiyon oldu.
Kocaelispor’un golcü futbolcusu Samed Ali Kaya, Antalya kampını Nokta TV’ye değerlendirdi. Antalya kampının eksiklerini kapatma adına oldukça verimli geçtiğini ifade etti.
Kocaelispor’da yorucu Antalya kampı sona erdi. Takımda sakatlıklarla ilgili son durum şu şekilde.
Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.
Kocaelispor’un alt yapısında antrenmana çıkan ve 1 haftalık deneme sürecinin ardından beğenilerek alt yapı kadrosuna alınması kararlaştırılan Moldovalı stoper Vlad Colis sezonun kalan kısmında U-19 takımında forma giyecek.
Kocaelispor’un 3-2 kazandığı Afyonspor maçının ardından Afyon ekibinin takım kaptanlığını yapan, Türk futbolunun başarılı isimlerinden, Beşiktaş, Trabzonspor’da da forma giyen Milli futbolcu Olcay Şahan, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.
Kocaelispor’un deneyimli sol beki Mehmet Sak, Antalya kampının son hazırlık maçında müthiş bir gole imza attı.
İlimizin başarılı orta saha oyuncularından Burak Şeker bu sezona Maşukiyespor’da başladı. Sarı kırmızılı kulüpten ayrılan Burak’ın bu durumunu öğrenen kulüpler futbolcuyu renklerine bağlamak için adeta yarışa girdi. Kocaeli dışında özellikle Sakarya’dan taliplilerinin olduğu öğrenilen Burak teklifleri değerlendirmeye devam ediyor.
Körfez Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisinde yer alan saha yenilendi ve sentetik çim haline getirildi.
Yüzmede birçok madalyalı sporcu yetiştiren Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu’nda geleceğe yatırım devam ediyor.
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü U-14 Futbol Takımı, yedi takımın mücadele ettiği Amatör Futbol Ligi H Grubunda, hiç mağlubiyet almadan şampiyon oldu
Körfez Belediyesi Ragbi takımları, Eskişehir’de düzenlenen Ragbi Turnuvası’nda rüzgar gibi esti
Kocaelispor’da Antalya kampı, Polonya 1. Lig takımı Korona Kielski ile Cumartesi oynanan hazırlık maçının ardından sona erdi. 15 Ocak’taki Kırklareli maçında yorgun olan takımın kendine gelmesi gerekiyor. Yeşil siyahlılar bu maç öncesi son antrenmanını Belek Kaya Otel sahasında yaptı. Takımda morallerin hayli yüksek olduğu görülürken takımın temposu daha da yükseldi.
Bölgesel Gelişim U-17 Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor U-17 takımı konuk ettiği Karşıyaka’yı ikinci yarıdaki golleriyle 2-0 mağlup etti.
Kocaelispor’un geleceği olan gençler bu haftayı 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgiyle kapattı.
Türkiye Futbol Federasyonu, klasman atlayan hakem ve gözlemcilerin listesini yayınladı. Merkez Hakem Komitesi’nin listesine göre Kocaeli’den tam 17 hakem 2 de gözlemci bir üst klasmana terfi etti. 2006 Haziran’ında Mustafa Çulcu’nun MHK Başkanı olduğu dönemde 32 hakem klasman atlamıştı. Yaklaşık 17 yıl sonra Kocaeli adına çok yüksek rakamlı bir atama gerçekleşti.
Kocaelispor’da takım kaptanı Yalçın Kılınç, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Yalçın ligin ikinci yarısına iyi başlayıp sezon sonunda şampiyonluğu yakalamak istediklerini ifade etti. Deneyimli kaptan öte yandan kamp ortamlarında yeniden bir kaynaşma fırsatı olduğunu belirtti ve gerçek olanın lig olduğunu sözlerine ekledi.
Kocaelispor’da Ispartaspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen ve sahaya 11’de çıkan Emre Nefiz mücadelenin 37. dakikasında oyundan çıkmış ve yerini genç futbolcu Yağız Gül’e bırakmıştı.